Élőben fogják közvetíteni Lemmy Kilmister szombati temetését

Forrás: AFP/Oli Scarff -
Lemmy Kilmister halál temetés Motörhead
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szombat délután egy hollywoodi temetőben helyezik majd örök nyugalomra a rocklegendát. A szertartást pedig élőben közvetítik majd a Youtube-on. 

Január 9-én, helyi idő szerint délután 3-kor helyezik örök nyugalomra Lemmy Kilmistert Hollywoodban, a Forest Lawn Memorial Parkban. Mivel a szertartáson rengeteg rajongó szeretett volna részt venni, azonban csak a család és a közeli barátok férnek el, élőben fogják közvetíteni a temetést.

Forrás: AFP/Oli Scarff

Lemmy, polgári nevén Ian Kilmister, aki december 28-án hunyt el, a rockzene kultikus alakja, a Motörhead együttes alapítója és frontembere volt. Az együttes korábbi tájékoztatása szerint a zenész a rák egy különösen agresszív formájában halt meg, betegsége rövid lefolyású volt, és Lemmy is csak december 26-án, két nappal hetvenedik születésnapja után értesült a diagnózisról.

Elhunyt az Erkel Ferenc-díjas szerkesztő, Meixner Mihályhttp://www.life.hu/news/20160106-meghalt-meixner-mihaly-a-magyar-radio-korabbi-fomunkatarsa-hosszu-betegseg-utan.html87 éves korában meghalt Meixner Mihály zenei szerkesztő, a Magyar Rádió korábbi főmunkatársa. News--Újabb őrület hódít: Csináltass te is hátszőr-tetoválást!http://www.life.hu/news/20160106-hatszortetovalast-csinaltatott-egy-amerikai-ferfi-kulonbozo-mintakkal-sokkol-foto.htmlEgy amerikai férfi nagyon bizarr dolgot talált ki a közelmúltban: különböző formájúra borotváltatatta a hátszőrét, majd naptárat készített belőle. News--Rendőrségi nyomozás indult Czeizel Endre spermájának ügyébenhttp://www.life.hu/news/20160106-czeizel-endre-spermajanak-ugyeben-rendorsegi-nyomozas-indult.htmlA Blikk értesülései szerint újabb feljelentés érkezett a rendőrséghez Czeizel Endre spermjának jogtalan eltulajdonítása kapcsán. NewsFotó: Zsigmond László/Life.huTöbb százezerért árulta a meztelen képeit a 15 éves lányhttp://www.life.hu/news/20160106-egy-15-eves-lany-tobb-szazezer-forint-ertekben-arulta-meztelen-kepeit-a-neten.htmlA rendőrség keresi azokat a férfiakat, akik megvásárolták a pornográf felvételeket a kiskorú lánytól. News--15 éves lányt erőszakolt meg a transznemű nő, mielőtt még nemet váltotthttp://www.life.hu/news/20160105-15-eves-lanyt-eroszakolt-meg-a-transzemu-no-davina-ayrton-mielott-nemet-valtott.htmlBiológiai értelemben még férfiként bántalmazta szexuálisan Davina Ayrton azt az akkor még tinédzserkorú lányt, akinek ügyét a napokban tárgyalta a Porstmouth-i bíróság. News--Anyaszült meztelenül járkált a Szent Péter-bazilikában egy férfihttp://www.life.hu/news/20160105-anyaszult-meztelenul-jarkalt-a-szent-peter-bazilikaban-egy-ferfi.htmlA férfi csupán a hátizsákját és tornacipőjét hagyta magán és hatalmas kiáltások közepette hívta fel magára a figyelmet. NewsThinkstock

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.