Még most is bizonytalan Jakupcsek Gabriella jövője

Forrás: MTI/Zih Zsolt -
munkatárs műsorvezető bizonytalanság Jakupcsek Gabriella
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ahogy a  Life.hu is beszámolt róla, karácsony előtt kirúgták a műsorvezetőt a köztévétől. Azóta rengetek új hír látott napvilágot az ügyről, ami lassan rendeződni látszik.

Néhány napja már rebesgették, hogy valójában csak a belsős státuszát szüntették meg Jakupcsek Gabriellának, így tulajdonképpem tovább folytathatja a munkát külsős munkatársként.

Forrás: MTI/Zih Zsolt

A Blikk információi szerint a Ridikül továbbra is képernyőn marad, és hamarosan újra forgatni kezdik. Az eheti adásokat még korábban vették fel, jövő hétre viszont még nincsenek leforgatva az adások.

Mától újra munkába kellene állnia, hogy felvegyék az új epizódokat, ám minden bizonytalan, maga az érintett sem tudott biztosat, amikor a Blikk munkatársa megkereste. „Nem tudok semmit, ezért nincs mit nyilatkoznom” – reagált Jakupcsek Gabriella.

A dubaji luxusban napoztatja melleit VV Seherezádéhttp://www.life.hu/sztarok/20160105-vv-seherezade-dubajban-elvezi-a-napsutest.htmlMíg mi itthon 3 réteget veszünk a kabát alá a hólapátoláshoz, addig VV Sehi egy szál bikiniben élvezi a napsütést és a luxust Dubajban. TV + Sztárok--Cuki: Radics Gigi összebújós fotót posztolthttp://www.life.hu/sztarok/20160105-radics-gigi-enekesno-osszebujos-fotot-posztolt-kiskutyajaval.htmlAz énekesnő kis kedvencével kucorodott össze, és bár a cukiság utálja, ha fotózzák, azért a gazdi csak rávette egy közös szelfire. TV + Sztárok--Cinthya Dictator egy tál spagettivel a fején, félmeztelenül pózolthttp://www.life.hu/sztarok/20160105-cinthya-dictator-fotoslany-varga-viktor-kedvese-egy-tal-spagettit-ontott-a-fejere.htmlA fotóslány különleges képpel lepte meg rajongóit: extrém festménymodellként pózolt, méghozzá félmeztelenül. TV + Sztárok--"Szavakkal leírhatatlan" - Teljesült Bódi Sylvi nagy álma http://www.life.hu/sztarok/20160105-bodi-sylvi-modell-nagy-alma-teljesult-amikor-a-baobab-fakat-olelhetett.htmlA modellt pazar helyen kapták lencsevégre: a világ legkülönlegesebb fái előtt pózolt. TV + Sztárok--Berki Krisztián: „Nem tervezem, hogy visszajövök!"http://www.life.hu/sztarok/20160105-berki-krisztian-a-tv2-edes-elet-sztarja-bejelentette-amerikaba-koltozik-csaladjaval.htmlKollégáitól, Németh Lajostól és Maloveczky Mikitől is elbúcsúzott Berki Krisztián az Édes Élet adásában. Krisztián ugyanis családjával Miamiba költözik. TV + Sztárok--Tóth Andi nem költ a milliós bankszámlájárólhttp://www.life.hu/sztarok/20160104-toth-andi-az-rtl-klub-xfaktor-gyoztes-enekesnoje-nem-kolt-a-millio-forintos-bankszamlajarol.htmlA X-Faktor győztese elárulta, hogy szépen gyűjtögeti a pénzét és csak a legszükségesebb dolgokra költ a nyereményéből. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.