Lilu hótündérré változott - Elbűvölő fotó

szánkó szépség Lilu tündér RTL Klub
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A műsorvezető olyan cukin huppant bele a hóba, mint egy kislány. Úgy tűnik, nagyon élvezte a szánkózást.

Lilu mindig csodaszép, még akkor is, amikor szánkózni indul, és laza szerelésben, kisfiával élvezi a téli időjárás előnyeit. A műsorvezető közösségi oldalára feltöltött fotójából pedig az is kiderült, hogy még Liluval is megesik néha, hogy megcsúszik, és lecsücsül a hóba. Azonban még az effajta "bukásokat" is tündéri mosollyal az arcán viseli.

Forrás: Facebook/Lilu
Ennél szexibb még sosem volt Debreczeni Zita - 35 éves lett a sztárhttp://www.life.hu/sztarok/20160106-debreczeni-zita-modell-35-eves-lett-a-legjobb-fotoival-koszontjuk-a-modellt.htmlA modell 35 éves lett, ebből az alkalomból köszöntjük őt a Life.hu kedvenc fotóival, amiket a múlt évben vadásztunk le a közösségi oldalairól. TV + Sztárok--Gáspár Győző kiosztotta a celebeket: „Nagyképűek, tolvajok és csalók”http://www.life.hu/sztarok/20160106-gaspar-gyozo-kiosztotta-a-mai-celebeket.htmlA showman Facebook-oldalán osztotta ki a mai reality műsorokban szereplő celebeket. Gáspár Győző szerint ő indította el hazánkban ezt a műfajt, de azóta már minden a pénzről szól és nem a szórakoztatásról. TV + SztárokOrigoCuki: Radics Gigi összebújós fotót posztolthttp://www.life.hu/sztarok/20160105-radics-gigi-enekesno-osszebujos-fotot-posztolt-kiskutyajaval.htmlAz énekesnő kis kedvencével kucorodott össze, és bár a cukiság utálja, ha fotózzák, azért a gazdi csak rávette egy közös szelfire. TV + Sztárok--Tóth Andi nem költ a milliós bankszámlájárólhttp://www.life.hu/sztarok/20160104-toth-andi-az-rtl-klub-xfaktor-gyoztes-enekesnoje-nem-kolt-a-millio-forintos-bankszamlajarol.htmlA X-Faktor győztese elárulta, hogy szépen gyűjtögeti a pénzét és csak a legszükségesebb dolgokra költ a nyereményéből. TV + Sztárok--Rubint Réka egy elefánt hátán is szexistennőhttp://www.life.hu/sztarok/20160105-rubint-reka-fitneszedzo-az-elefant-hatan-is-szexi-thaifoldon-koh-samui-szigeten.htmlA fitneszedző tökéletes dekoltázzsal ülte meg Thaiföldön a hatalmas jószágot. TV + Sztárok--Jótékonyságra készteti a havazás Kulcsár Edináthttp://www.life.hu/sztarok/20160105-kulcsar-edina-szepsegkiralyno-a-hajlektalanokon-segitene-a-hidegben.htmlA szépségkirálynő saját bevallása szerint nem szereti a havazást. A látványában ugyan szívesen gyönyörködik, de az árnyoldalai miatt azt sem bánná, ha egész télen nem lenne fehér a táj. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.