Ezek Ördög Nóra újévi fogadalmai! Vajon sikerül betartani őket?

Forrás: TV2/Nánási Pál -
anyaság Ördög Nóra Újév fogadalom gyerek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A legtöbb emberhez hasonlóan Ördög Nóra is tett újévi fogadalmakat. Abban, hogy sikerül-e betartania őket, ő maga sem biztos, bár hansúlyozza: semmi sem lehetetlen!

A TV2 sztárjának fogadalmai egyébként mind a gyerekekhez és az anyasághoz kötődnek, és a legtöbb igencsak mulatságosra sikerült.

Forrás: TV2/Nánási Pál

Fogadom, hogy 2016-ban minden nap, minden kukát ellenőrzök ürítés előtt. Ezzel tudom ugyanis csak megakadályozni, hogy Venci szépen, apránként megszabadítson bennünket azon értéktárgyainktól, amelyek beleférnek a szemetesbe- írja blogján Ördög Nóra, majd folytatja.

Fogadom, hogy 2016-ban akkor sem adok fontos ékszert Mici kezébe, ha ártatlan kiscica szemekkel kérlel, mindent megígér és egyébként nem teszi ki a lábát a hálószobából, amíg játszik vele - folytatja. A műsorvezető emellett a gyerekek helyes táplálkozására és a rendre is szeretne még jobban odafigyelni. Ördög Nóra fogadalmainak listáját a kisfelfedezo.hu blogon olvashatod!

Gesztesi Károly külföldi szuperprodukcióban kapott szerepethttp://www.life.hu/sztarok/20160107-gesztesi-karoly-szinesz-izraeli-szuperprodukcioban-kapott-szerepet.htmlEgyes hírek szerint a színész hosszabb időre Izraelbe távozik egy különleges felkérésnek köszönhetően. A Life.hu telefonon érte el Gesztesi Károlyt és megkérdeztük, mi igaz a pletykákból. TV + Sztárok--Kísérti a múlt! Biciklist gázolt Stohl Andráshttp://www.life.hu/sztarok/20160107-stohl-andras-a-valotarsak-sorozatban-gazolast-jatszott-el.htmlNehéz feladat elé állították a Válótársak forgatókönyvírói Stohl Andrást, akinek cserbenhagyásos gázolást kellett eljátszania. TV + Sztárok--Sztriptíztáncosként keresi kenyerét az egykori szende villalakó, VV Zsófihttp://www.life.hu/sztarok/20160107-vv-zsofi-sztriptiztancoskent-keresi-kenyeret.htmlVisszafogott kislányként ismerhette meg a közönség egykor VV Zsófit, aki mára szó szerint levetkőzte gátlásait, és férfiak előtt vetkőzik. TV + Sztárok--Amy Winehouse édesanyja: "Nem volt olyan pillanat, hogy ne lett volna benne kábítószer"http://www.life.hu/sztarok/20160107-amy-winehouse-enekesno-edesanyja-szerint-lanya-szervezeteben-mindig-volt-valamilyen-kabitoszer.htmlJanis Winehouse szerint lánya egy titokzatos betegséggel küzdött, utolsó napjaiban pedig teljesen kifordult magából. TV + SztárokKiszáll az NCIS sztárja, Michael Weatherly a sorozatbólhttp://www.life.hu/sztarok/20160106-kiszall-az-ncis-sztarja-michael-weatherly-a-sorozatbol.htmlUgyan a világsztár még forgat pár részt, de utána befejezi a munkát. TV + SztárokAFPExtravagáns kismamafotó készült Pásztor Annárólhttp://www.life.hu/sztarok/20160106-pasztor-annarol-enekesnorol-extravagans-kismamafoto-keszult.htmlAz énekesnőről akkor készült az elementáris női őserőt megidéző fotósorozat, amikor első gyermekét, Benjit várta. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.