Heves szexjelenetben esett egymásnak Balsai Móni és Scherer Péter

Forrás: RTL -
Balsai Mónika szex Válótársak Scherer Péter randi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az RTL Klub sorozata, a Válótársak három hét után újra a képernyőre került, és a pikáns jelenetek ezúttal sem maradtak ki belőle.

Az RTL Klub 2015 őszén indította el a Válótársak című filmsorozatát, amit nagyon szeret a közönség. „A sorozat csatornaátlagon felül teljesít, átlagosan 23 százalékos közönségarányt elérve a kereskedelmi célcsoportban, magasan nyerve műsorsávját” – írja az Origo.

Forrás: RTL

A sorozat az ünnepek miatt ment néhány hát pihenőre, de tegnap már láthatták a nézők a legújabb részt, amiből az eddigiekhez hasónlóan, most sem maradtak ki a pikáns szexjelenetek. Ezúttal Balsai Mónika és Scherer Péter esett egymásnak igencsak hevesen a randijuk után. Persze Dávid (Scherer Péter) aztán faképnél hagyta legújabb hódítását.

Drasztikus változás! Alig ismerni rá a Jóban Rosszban színészérehttp://www.life.hu/sztarok/20160107-seres-daniel-a-tv2-joban-rosszban-szinesze-drasztikusan-megvaltoztatta-a-kulsejet.htmlA sorozat maffiafőnöke, Seres Dani teljesen új külsővel állt a kamerák elé 2016-ban. TV + SztárokOrigoKiss Ramóna csodás helyen telelhttp://www.life.hu/sztarok/20160107-kiss-ramona-az-rtl-klub-baratok-kozt-sztarja-csodas-helyen-siel-ausztriaban.htmlA Barátok közt sztárja csak úgy hasítja a havas lejtőket Ausztriában. TV + Sztárok--Boldog születésnapot, Ganxsta Zolee!http://www.life.hu/sztarok/20160107-bulvarrap-ganxsta-zolee-otvenedik-szuletesnapja.htmlAz ismert magyar rapper, Ganxsta Zolee ma ünnepli 50. születésnapját. A Life.hu egy személyre szabott bulvárrappel kíván nekik boldog születésnapot! TV + Sztárok--Nádai Anikó: "Átlagos anya vagyok, átlagos problémákkal"http://www.life.hu/sztarok/20160107-nadai-aniko-a-valovilag-egykori-sztarja-kitarulkozo-vallomast-tett-kozze-a-hetkoznapjairol.htmlA sztármama közösségi oldalán, egy hosszabb bejegyzésben foglalta össze, anyaként milyen problémákkal küzd a hétköznapokban. TV + Sztárok--Így ünnepelte a szülinapját Debreczeni Zita - Fotó!http://www.life.hu/sztarok/20160107-debreczeni-zita-modell-pazar-szulinapi-tortat-kapott.htmlA modell kedden ünnepelte 35. születésnapját, egy ínycsiklandozó csokitortával. TV + Sztárok--Vin Diesel megható dallal emlékezett meg barátjáról, Paul Walkerről http://www.life.hu/sztarok/20160107-vin-diesel-dallal-emlekezett-meg-paul-walkerrol-meghato-video-a-sztarrol.htmlA színész a 42. People’s Choice-gálán mondott beszédet, és sokáig nem is említette elhunyt barátját, majd egyre jobban elérzékenyült, és Wiz Khalifa See You Again című számából énekelt el pár sort Paul Walker emlékére. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.