Cserpes Laura család énekesnő tengerpart nyaralás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az énekesnő 10 nap szabadságot engedélyezett magának, és legnagyobb örömére most az egész Cserpes família vele tartott.

Cserpes Laura csodás fotókat tett közzé képmegosztó oldalán, így gondoltuk, megmutatjuk nektek milyen gyönyörű tengerparton tengeti a téli napokat az énekesnő.

Forrás: Instagram/Cserpes Laura

„Képzeljétek, 10 napra elutazom a kisNagycsaládommal. Ritka alkalmak egyike, amikor a család minden tagja ráér egy időben. Most végre összehoztuk!" – írta Laura.

Élő adásban káromkodta el magát Vilmos herceghttp://www.life.hu/sztarok/20160108-vilmos-herceg-elkaromkodta-magat-elo-adasban.htmlNem ezt szoktuk meg a trónörököstől! Ki kellett sípolni Vilmos herceg legutóbb adott interjújának egy részét. TV + Sztárok--Ejha! Carmen Electra még mindig bombanőhttp://www.life.hu/sztarok/20160108-carmen-electra-meg-mindig-bombano.htmlA színésznő és modell, aki Playboy-címlapokkal és tengerparton futkározással alapozta meg hírnevét, még mindig ugyanolyan dögös, mint a 90-es években. TV + Sztárok--Mi történt? Egyre lepukkantabb Matthew Perryhttp://www.life.hu/sztarok/20160108-matthew-perry-a-jobaratok-sztarja-egyre-lepukkantabb.htmlFáradtan és nagyon megviselten kapták lencsevégre a Jóbarátok Chandlerjét. TV + Sztárok--Ő az új Dobó Kata? A színésznő hasonmásával indít sorozatot a köztévéhttp://www.life.hu/sztarok/20160108-dobo-kata-szineszno-hasonmasakent-emlegetik-mikecz-estilla-szinesznot.htmlMintha csak a 15 évvel ezelőtti Dobó Kata elevenedne meg - így beszél a Bors Mikecz Estilla színésznőről, akit hamarosan a Csak szex és más semmi című, köztévén futó új sorozatban láthatnak viszont a nézők. TV + Sztárok--Boldog születésnapot, Ganxsta Zolee!http://www.life.hu/sztarok/20160107-bulvarrap-ganxsta-zolee-otvenedik-szuletesnapja.htmlAz ismert magyar rapper, Ganxsta Zolee ma ünnepli 50. születésnapját. A Life.hu egy személyre szabott bulvárrappel kíván nekik boldog születésnapot! TV + Sztárok--Ősz haj és nagy szakáll: így néz ki most a Vad angyal szívtiprója, Facundo Aranahttp://www.life.hu/sztarok/20160107-facundo-arana-a-vad-angyal-sztarja-nagyon-megoregedett.htmlUgye, emlékeztek még Facundo Aranára, aki többek között Natalia Oreiro partnerét is alakította a Vad angyal című sorozatban? Nézd meg, milyen sokat változott! TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.