Sasha Grey amerikai pornósztár fotójával próbálta erősíteni egy budai nyelviskola honlapját a munkára felkért marketinges.

A Hollywood Nyelvstúdió Móricz Zsigmond téri iskolájának honlapja Sasha Grey amerikai pornósztár fotójával hívta órára az idegen nyelvet tanulni vágyókat. A Bors munkatársai az iskola vezetőjét, Bodó Dánielt keresték meg az ügyben.

Forrás: AFP

„Nemrég frissült az oldalunk, s érkeztek is új jelentkezők, ám a képpel kapcsolatban nem volt tudatosság a háttérben. Én például most, öntől értesültem arról, hogy ki is valójában a fotón szereplő hölgy. Egy biztos, az általa képviselt világ nem illik a nyelviskolánk stílusához, így biztos, hogy a fényképet eltávolítjuk. Az eset ta­nulsága, hogy nem szabad nagy szabadságot adni a marketingesünknek, ám a malőr következményeiről inkább majd vele beszélgetek el” – mondta Bodó Dániel. A kép hamarosan el is tűnt a nyelviskola honlapjának nyitóoldaláról.

Az említett fotót feltöltője a képforrás-megjelölés szerint egy háttérképes gyűjtőoldalról, a női pornósztár Sasha Grey kollekciójából mentett ki. Így nehezen hitetheti el a főnökével, hogy fogalma sem volt arról, kit ábrázol az ominózus kép – írja a lap.