Kínos malőr! Pornósztárral hirdette magát a budai nyelviskola

Forrás: AFP -
nyelviskola honlap marketing pornósztár
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Sasha Grey amerikai pornósztár fotójával próbálta erősíteni egy budai nyelviskola honlapját a munkára felkért marketinges.

A Hollywood Nyelvstúdió Móricz Zsigmond téri iskolájának honlapja Sasha Grey amerikai pornósztár fotójával hívta órára az idegen nyelvet tanulni vágyókat. A Bors munkatársai az iskola vezetőjét, Bodó Dánielt keresték meg az ügyben.

Forrás: AFP

„Nemrég frissült az oldalunk, s érkeztek is új jelentkezők, ám a képpel kapcsolatban nem volt tudatosság a háttérben. Én például most, öntől értesültem arról, hogy ki is valójában a fotón szereplő hölgy. Egy biztos, az általa képviselt világ nem illik a nyelviskolánk stílusához, így biztos, hogy a fényképet eltávolítjuk. Az eset ta­nulsága, hogy nem szabad nagy szabadságot adni a marketingesünknek, ám a malőr következményeiről inkább majd vele beszélgetek el” – mondta Bodó Dániel. A kép hamarosan el is tűnt a nyelviskola honlapjának nyitóoldaláról.

Az említett fotót feltöltője a képforrás-megjelölés szerint egy háttérképes gyűjtőoldalról, a női pornósztár Sasha Grey kollekciójából mentett ki. Így nehezen hitetheti el a főnökével, hogy fogalma sem volt arról, kit ábrázol az ominózus kép – írja a lap.

Ittas vezetésért állt bíróság elé a gyereksztárként befutott Gyabronka Józsefhttp://www.life.hu/news/20160108-gyabronka-jozsef-szineszt-ittas-vezetesert-itelt-el-a-birosag.htmlBíróság elé állt Gyabronka József, akit egykor Móka Mikiként ismert meg az ország. Az ittas vezetés vádjában bűnösnek vallotta magát a színész. News--Meghalt az olasz szexszimbólum, Silvana Pampanini http://www.life.hu/news/20160108-meghalt-silvana-pampanini-olasz-szexszimbolum.htmlSzerdán kilencvenéves korában meghalt Silvana Pampanini olasz színésznő, az ötvenes évek neorealista filmjeinek első és egy jó darabig egyetlen szexszimbóluma. NewsOrigoLagzi Lajcsi birtokánál elásott holttestet találtak: a Galambos család ledöbbenthttp://www.life.hu/news/20160108-lagzi-lajcsi-birtokanal-elasott-holttestet-talaltak.htmlA zenész birtoka melletti szántóföldön állítólag fiatal nő holttestére bukkantak. News--Elhunyt Kele Andor operatőrhttp://www.life.hu/news/20160107-elhunyt-kele-andor-operator-1.htmlElhunyt Kele Andor, aki operatőrként több ismeretterjesztő filmen és tévéműsoron dolgozott.News--Nyílt levelet írt egy gimnázium tantestülete a magyar oktatásról - Ilyen szörnyű a helyzet? http://www.life.hu/news/20160107-levelet-irt-a-herman-otto-gimnazium-tantestulete-szornyu-allapotok-uralkodnak-az-iskolakban.htmlA Herman Ottó Gimnázium tantestülete fogalmazta meg azt a levelet, melyben kifejtik, hogy a magyar oktatás milyen súlyos problémákkal küzd, és amit nem sokkal később eljutattak a Borsod Online szerkesztőségébe. News--Durva! Megerőszakolták a nemi erőszak ellen küzdő aktivistáthttp://www.life.hu/news/20160107-amber-amour-nemi-eroszak-ellen-kuzdo-aktivistat-megeroszakoltak.htmlA 27 éves Amber Amourt, aki egy erőszakellenes kampányt vezet, megerőszakolták Dél-Afrikai tartózkodása során. A fiatal lány percekkel az eset után posztolt Instagram-oldalára. News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.