10 év után otthagyja a Budapesti Operettszínházat Szabó Dávid

Forrás: Facebook/Szabó Dávid -
Szabó Dávid Budapesti Operettszínház
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
 A színházi évad közepén állt fel a teátrum egyik legnépszerűbb énekes-színésze.

"Nagyon szép éveket töltöttem az Operettszínháznál, hálás vagyok az elmúlt több mint tíz évért, ebben a társulatban váltam felnőtté. Most azonban olyan lehetőségek nyíltak meg előttem külföldön, amelyekre nem tudtam nemet mondani. Szeretném megvalósítani az álmaimat, azért hoztam meg ezt az egyáltalán nem könnyű döntést" – indokolt a Blikknek Dávid, aki több darabban is főszerepet játszott.

Forrás: Facebook/Szabó Dávid

Nemcsak a kollégák, hanem Lőrinczy György, a Budapesti Operettszínház főigazgatója is megdöbbent színésze döntésén, ugyanis Dávid a teátrum egyik legfoglalkoztatottabb embere volt. Azt is nehezményezi, hogy a fiatal sztár az éved kellős közepén távozik.

"Az egyik főszerepet játszotta volna a legújabb premierünkön, a Marie Antoinette-ben, amelynek a próbái jövő héten kezdődnek. A távozása nem okoz fennakadást a színház életében, hiszen Kerényi Miklós Gábor művészeti vezető szép számmal nevelt ki tehetséges fiatalokat, így Kocsis Dénes, Bálint Ádám és Angler Balázs veszi át Dávid jelenlegi szerepeit" – tette hozzá.

Megmutatta szerelmét Kiss Ramóna...http://www.life.hu/sztarok/20160109-megmutatta-szerelmet-kiss-ramona-george-lucast-a-kutyat.html...de nem, nem, sajnos nem arról van szó, amire gondoltok. Mutatjuk is. TV + Sztárok--Medveczky Ilona: "Sokszor Klapka tenyerén ültem, a mellemet is megfoghatta véletlenül"http://www.life.hu/sztarok/20160109-medveczky-ilona-klapka-gyorgy-regi-ismerose.htmlNéhány napja ünnepelte 87. születésnapját Klapka György. Az üzletember igazi nagy bulit rendezett, amelyen többek között részt vett Medveczky Ilona, Koós János és Sas József is. TV + Sztárok--Pokoli munkakörülmények a népszerű sorozat forgatásánhttp://www.life.hu/sztarok/20160109-a-the-walking-dead-egykori-showrunnerje-a-magyar-szarmazasu-frank-darabont-tobb-millio-dollarra.htmlA The Walking Dead egykori showrunnerje, a magyar származású Frank Darabont több millió dollárra perli az AMC-t. Az ok: rossz munkakörülmények és zsebre tett adójóváírás, legalábbis a bíróságon erről vallott. TV + Sztárok--Tatár Csilla ülhet Jakupcsek helyérehttp://www.life.hu/sztarok/20160108-tatar-csilla-ulhet-jakupcsek-gabriella-helyere-a-magyarorszag-szeretlek-cimu-vetelkedoben.htmlSajtóhírek szerint Tatár Csilla válthatja Jakupcsek Gabriellát a Magyarország, szeretlek! című vetélkedőben. A feltételezés szerint miután elküldték a köztévétől a Ridikül műsorvezetőjét, az aligha tér vissza a Duna TV képernyőjére, így pótolni kell. TV + Sztárok--Berki Krisztián akcióhősként pózolt a floridai tengerpartonhttp://www.life.hu/sztarok/20160108-berki-krisztian-a-tv2-edes-elet-sztarja-vilagsztarkent-pozolt-a-floridai-tengerparton.htmlA macsó legutóbbi fotóján, a kommentelők szerint, kiköpött Jason Statham - nos, az tény, hogy a kép bármelyik amerikai celeb fotóalbumába beleillene. TV + Sztárok--Élő adásban káromkodta el magát Vilmos herceghttp://www.life.hu/sztarok/20160108-vilmos-herceg-elkaromkodta-magat-elo-adasban.htmlNem ezt szoktuk meg a trónörököstől! Ki kellett sípolni Vilmos herceg legutóbb adott interjújának egy részét. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.