Erdélyi Mónika: "Az én életemnek egyébként nincs olyan része, ami vállalhatatlan lenne"

Erdélyi Mónika SuperTV2 Édes Élet
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Addig is, amíg saját műsorra vár, elfogadta a SuperTv2 felkérését az Édes életben való szereplésre Erdélyi Mónika. 

"Ha valaki adni akar majd egy show-műsort, biztos nem fogok odébb ugrani. De nem küzdök ezért, kivárjuk a sorunkat" - nyilatkozta Mónika a Borsnak. "Váratlanul ért a felkérés és gondolkodtam is rajta, hogy elvállaljam-e, mert ezt a műfajt még nem próbáltam, és semmi olyat nem szeretnék, ami tőlem nagyon idegen. De ilyenre nem is kértek szerencsére. A másik, hogy szeretek új dolgokat kipróbálni. Ha nem jön be, akkor befejezzük, de nem akartam utólag sajnálni, hogy ki se próbáltam. Ha az lenne a feladat, hogy bugyiban ugorjak le a tetőről, nyilván nem férne bele, de a mókás dolgok igen. Ráadásul mediátorként is megismerhetnek a nézők az adásokban. Az én életemnek egyébként nincs olyan része, ami vállalhatatlan lenne, ha kutakodnának sem találnának olyat, amit szégyellnem kellene. Persze a reggeli kávé után a fürdőszobába már biztosan nem jöhet be a kamera" - tette hozzá.

Forrás: Femcafé

Tatár Csilla ülhet Jakupcsek helyérehttp://www.life.hu/sztarok/20160108-tatar-csilla-ulhet-jakupcsek-gabriella-helyere-a-magyarorszag-szeretlek-cimu-vetelkedoben.htmlSajtóhírek szerint Tatár Csilla válthatja Jakupcsek Gabriellát a Magyarország, szeretlek! című vetélkedőben. A feltételezés szerint miután elküldték a köztévétől a Ridikül műsorvezetőjét, az aligha tér vissza a Duna TV képernyőjére, így pótolni kell. TV + Sztárok--Együtt ünnepelt a Gáspár család - Evelin igazi bombázóhttp://www.life.hu/sztarok/20160101-egyutt-unnepelt-gaspar-gyozo-bea-evelin-es-virag.htmlGáspárék az idén kimaxolták a szilvesztert, és ezt fotókkal is dokumentálták. Evelin szelfijéről már írtunk is, most mutatjuk a többi felvételt. TV + SztárokOrigoDobó Kata: "Bevallom, nem bánom, hogy ennek ma vége"http://www.life.hu/sztarok/20160101-dobo-kata-szilveszteri-jokivansaga.htmlFacebookján kívánt nagyon boldog 2016-ot követőinek a gyönyörű Dobó Kata. TV + SztárokOrigoÍgy bolondozott szilveszterkor Tóth Gabihttp://www.life.hu/sztarok/20160101-hazibulival-bucsuztak-2015tol-toth-gabiek.html"Nem dolgozunk ma!!! Házibulizuuuunk!" - tette közzé Instáján Tóth Gabi. Az énekesnőre rá is fér a pihenéssel egybekötött kikapcsolódás, ugyanis az elmúlt évben is temérdek teendője akadt. TV + Sztárok--Vágó István poénján szakadunkhttp://www.life.hu/sztarok/20151231-vago-istvan-nagyon-vicceset-posztolt.htmlFelhívásban keres új vágó munkatársat az RTL Klub. A kvízprofesszor, Vágó István azonnal le is csapta a magas labdát, egy halálosan vicces posztban. TV + Sztárok--Szilveszter este Lajcsi zenél a börtönben - Minden zárkában hallhatják játékáthttp://www.life.hu/sztarok/20151231-szilveszter-este-lagzi-lajcsi-zenel-a-bortonben.htmlGalambos Lajos ügyvédeinek kérelmét elfogadta a hatóság, így a két ünnep között a zenész ismét láthatta a gyermekeit.TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.