Gesztesi: "Az a bizonyos Tvrtko-interjú... Csak szívattam a barátomat"

Fotó: Zsigmond László/Life.hu -
Mokka Gesztesi Károly Vujity Tvrtko
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Mégsem költözik Izraelbe, és bár nem veti meg az alkoholt, kontroll alatt tudja tartani a poharazást - állítja Gesztesi Károly, akiért az elmúlt hónapokban sokan aggódtak.

Új élet kezdődött Gesztesi Károly számára de­cember 14-én, amikor a TV2 Mokka című műsorában Vujity Tvrtko vendége volt. A színészt azért hívták be, hogy őszintén elmondja, miért kell miatta sorozatosan lemondani a színdarabokat, amelyekben játszik, hogyan fordul elő, hogy elindul egy győri fellépésre, azonban sosem ér oda, mióta és mitől lett megbízhatatlan, és persze igaz-e a pletyka, miszerint ko­moly alkoholproblémái vannak - emlékszik vissza cikkében a Bors.

Fotó: Zsigmond László/Life.hu

A kitárulkozó beszélgetés he­lyett azonban valami egészen bizarr előadást láthatott a nagyérdemű, Gesztesi összevissza be­szélt, homályos sztorikba kezdett, a figyelme csapongott. Megrázó és egyben megdöbbentő percek voltak azok számára, akik utoljára életerősnek és összeszedettnek látták a színészt. Gesztesi ak­kor azt mondta, talán itt az ideje egy kicsit visszavonulnia a világ zaja elől, nem tagadta hogy belefáradt a hétköznapokba. A januári hírek azonban me­gint munkáról szóltak, állítólag Iz­raelben szeretne dolgozni, oda szeretne költözni.

"Halálosan jól érzem magam itthon, eszem ágában sincs el­költözni" - kezdte kedélyesen Gesztesi Károly. "Egy munkafelkérés kapcsán jött szóba Iz­rael, intendánsnak hívtak egy hatvanállomásos színdarabba. Még nem válaszoltam, a hónap végéig van időm átgondolni, hogy mit szeretnék. Most egyébként egy szinkronmunkán dolgozom, Stallone bőrébe bújok" - folytatja válaszul a lap azon kérdésére, van-e ereje dolgozni, minden rendben van-e vele.

"Tökéletesen jól vagyok! Szeretem a jó borokat vagy a pálinkát, de szó sincs arról, hogy önpusztításba kezdtem volna. Ez hülyeség! Pontosan tudom, hogy mi­kor, mennyit ihatok. Az a bizonyos Tvrtko-interjú... Aki érti a humort, az láthatta, hogy csak szívattam a barátomat. Nem akartam egyetlen kérdésére sem válaszolni, nem voltam sem ré­szeg, sem másnapos. Szeretek élni, jól élni, és bár hajlamos vagyok a gyertyát mindkét végén égetni, nem áldoznék fel mindent, amiért évtizedeken át megdolgoztam" - jelentette ki határozottan a színész.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.