Botrány! Hosszú Katinka férjét le akarta ütni egy úszóedző

Forrás: mob.hu, MTI -
Törös Károly úszóedző Hosszú Katinka Shane Tusup botrány
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Magyar Úszószövetség elnökségi tagja, Törös Károly azt nyilatkozta, hogy a korábban komoly szóváltásba keveredett a magyar úszónő párjával, és az is megfordult a fejében, hogy esetleg leüti. 

Katinka hat aranyérmet nyert az izraeli Európa-bajnokságon, és nem volt messze a hetedik győzelem sem, de 400 gyorson végül másodikként zárt. A döntő után Törös az úszónő férjével, Shane Tusuppal beszélgetett, akinek azt mondta, hogy szerinte Hosszú a rossz benyúlás miatt lett második a brit Jazmin Carlin mögött, amit Tusup zokon vett - írja az Origo.

Forrás: mob.hu, MTI

"Kidagadtak az erek Shane nyakán, úgy ordibált velem. Nem válogatott a jelzőkben, "fuck off!", ezt emlegette, amit már csak a korkülönbségünk miatt sem hagyhattam szó nélkül. Ám mielőtt leüthettem volna, mert bizony ezt terveztem, ellépett a közelemből" - nyilatkozta az úszóedző a Bors magazinnak. Törös jelentette az esetet Kiss László szövetségi kapitánynak is, ami után másnap Tusup bocsánatot kért tőle.

Hosszú Katinkától hangos mostanában a sajtó

Az Iron Lady nemrég tartott sajtótájékozatót, melyen elmondta, hogy szerinte méltatlan körülmények között kell felkészülniük a versenyekre, pedig elvárják a világszínvonalú eredményeket. A kijelentés után széttépte 12 milliós szerződését, és a mai napig nem igazán oldódott meg a Magyar Úszó Szövetséggel való viszonya.

Feledhetetlen pillanatok a 73. Golden Globe-gálánhttp://www.life.hu/news/20160111-feledhetetlen-pillanatok-a-73-golden-globe-galan.htmlFilmtörténelmet írtunk, olyan sztárokat díjaztak, akikről sosem hittük volna, hogy valaha a Golden Globe közelébe kerülnek, DiCaprio pedig ismét bizonyított – mutatjuk is a gála legjobb pillanatait! News--Meghalt a legendás énekes, David Bowiehttp://www.life.hu/news/20160111-david-bowie-meghalt.htmlTitokban küzdött a rákkal 18 hónapig, majd 69 éves korában meghalt a világhírű énekes. News--Liam Neeson elhunyt feleségéről beszélt - Szívszorító!http://www.life.hu/news/20160110-liam-neeson-elhunyt-felesegerol-beszelt.html2009-ben halt meg Natasha Richardson, Liam Neeson felesége. A színesz egy rádióműsorban emlékezett szerelmére. NewsAFPFehérpamacsos selyemmajmok születtek a Gyöngyösi Állatkertbenhttp://www.life.hu/news/20160109-feherpamacsos-selyemmajmok-szulettek-a-gyongyosi-allatkertben.htmlA kis majomkölykök nyolcnaposak. NewsOrigoAz internet új sztárja: a macskamajomhttp://www.life.hu/news/20160108-az-internet-uj-sztarja-a-macskamajom.htmlElképesztő japán videó járja be az internetet. A majomjelmezben banánt majszoló macskát a feltöltés óta közel egymillió-háromszázezren nézték meg, az állatbarátok pedig meg is osztották a közösségi oldalukon. Legalábbis egy részük, ugyanis sokak szerint nem más ez, mint állatkínzás cukiság mögé rejtve. NewsOrigoBeperelték az ismert magyar humoristáthttp://www.life.hu/news/20160108-beperelte-az-ismert-magyar-humoristat-varga-ferenc-jozsefet-donaszy-magda-fia.htmlDonászy Magda költőnő fia beperelte Varga Ferenc Józsefet beperelte. Az ok: a humorista sokszor használta a néhai költőnő nevét a kabarétréfáiban. News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.