Mi történt a dívával? Alig lehet ráismerni Mariah Carey-re

Forrás: Northfoto -
vásárlás felismerhetetlen Mariah Carey megváltozás énekesnő St. Barts
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nem a legjobb formájában kapták lencsevégre az éppen nyaraló énekesnőt.

Mariah Carey, aki jelenleg a sztárok által oly kedvelt St. Barts szigetén piheni ki magát, shoppingtúrára indult barátnőivel a nyaralóhelyen, méghozzá egyenesen egy nagyon impozáns ékszerboltba. A kétgyerekes édesanyát itt kapták lencsevégre a szemfüles lesifotósok.

Forrás: Northfoto

Bár az aranytorkú díva láthatóan annyira igyekezett, hogy még selyemruhát és gyémántokkal kirakott ékszereket is vett magára, az eredmény mégis inkább egy fáradt, meggyötört nő lett.

Tatár Csilla ülhet Jakupcsek helyérehttp://www.life.hu/sztarok/20160108-tatar-csilla-ulhet-jakupcsek-gabriella-helyere-a-magyarorszag-szeretlek-cimu-vetelkedoben.htmlSajtóhírek szerint Tatár Csilla válthatja Jakupcsek Gabriellát a Magyarország, szeretlek! című vetélkedőben. A feltételezés szerint miután elküldték a köztévétől a Ridikül műsorvezetőjét, az aligha tér vissza a Duna TV képernyőjére, így pótolni kell. TV + Sztárok--Damu felesége: Nem voltam elvonón a babávalhttp://www.life.hu/sztarok/20160111-damu-roland-felesege-allitja-hogy-nem-jart-elvonon-a-babaval.htmlDamu Roland felesége korábban alkoholproblémái miatt került címlapokra. Edina most az ötödik hónapban jár, és tagadja, hogy alkoholelvonóra kellett mennie. TV + Sztárok--Gesztesi: "Az a bizonyos Tvrtko-interjú... Csak szívattam a barátomat"http://www.life.hu/sztarok/20160111-gesztesi-karoly-csak-szivatta-vujity-tvrtkot-a-tv2-mokkajaban-decemberben.htmlMégsem költözik Izraelbe, és bár nem veti meg az alkoholt, kontroll alatt tudja tartani a poharazást - állítja Gesztesi Károly, akiért az elmúlt hónapokban sokan aggódtak.TV + SztárokFotó: Zsigmond László/Life.huVilágsztárral futott össze Vastag Csabahttp://www.life.hu/sztarok/20160110-vilagsztarral-futott-ossze-vastag-csaba.htmlVastag Csaba Los Angelesben járt, ahol a világ egyik legkedvencebb sztárjával találkozhatott.TV + SztárokOrigoEnnyire édesnek még soha nem láttuk Liptai Claudiáthttp://www.life.hu/sztarok/20160109-liptai-claudia-facebook-posztja.htmlBár nem ma, hanem a hét közepén posztolta az alábbi képeket Liptai Claudia, de mi most bukkantunk rá, és mivel a fotók és a posztszöveg is nagyon kedves, megmutatjuk. Reméljük, a műsorvezető azóta már sokkal jobban van. TV + Sztárok--10 év után otthagyja a Budapesti Operettszínházat Szabó Dávidhttp://www.life.hu/sztarok/20160109-10-ev-utan-otthagyja-a-budapesti-operettszinhazat-szabo-david.html A színházi évad közepén állt fel a teátrum egyik legnépszerűbb énekes-színésze. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.