Emma Watson: "Meg voltam rémülve a saját életemtől"

Forrás: AFP/Gerard Julien -
színésznő gyereksztár rémület figyelem Emma Watson Harry Potter reflektorfény
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Mint általában minden gyerek, úgy a Harry Potter színésznője is nehezen tudta kezelni a hirtelen jött népszerűséget.

Lindsay Lohan, Macaulay Culkin vagy Daniel Radcliffe - nem kell messzire menni azon gyereksztárokért, akik fiatalon lettek nagyon híresek, és nehezen bírtak megbirkózni a hirtelen rájuk irányuló figyelemmel. Emma Watson sem volt kivétel: a Harry Potter színésznője saját bevallása szerint idő kellett ahhoz, míg megismerte önmagát, és megtanult önmaga lenni.

Forrás: AFP/Gerard Julien

Tinisztárból stílushercegnő

Az angol színésznő Párizsban született éppen 25 évvel ezelőtt, így nem csoda, ha a kisujjában van a stílus. A Harry Potter-filmek révén több mint egy évtizede a vörös szőnyeg gyakori vendége, ám sok kolléganőjével ellentétben ő elleste a profiktól az összes szépségtrükköt, amit lehet. Az eredmény magáért beszél - következzen egy kis stílustörténelem Emma Watsonnal itt.

Júj! Tara Reid fájdalmasan rosszul festhttp://www.life.hu/sztarok/20160113-tara-reid-fajdalmasan-rosszul-fest.htmlAz Amerikai pite egykori sztárja egyre durvábban néz ki: már tényleg sokkoló látványt nyújt a 40 éves híresség. TV + Sztárok--El sem hiszed, milyen hajjal hódított George Clooney a nyolcvanas évekbenhttp://www.life.hu/sztarok/20160113-george-clooney-nyolcvanas-evekben-keszult-fenykepe-a-new-york-magazin-cimlapjan.htmlÁllítjuk, hogy George Clooneynak, pontosabban a frizurájának valóban jót tett az idő múlása. TV + Sztárok--Bajor Imre özvegye árulja a fülei házukathttp://www.life.hu/sztarok/20160113-bajor-imre-ozvegye-arulja-a-fulei-hazukat.htmlA színész özvegye árulja a fülei otthont, nem tudja ugyanis egyedül fenntartani. Korábban felmerült ugyan, hogy emlékházzá alakítják, de sajnos az önkormányzat ebben nem tud segíteni – írja a Blikk. TV + Sztárok--Aurelio: "Bízom benne, hogy csak felfüggesztettet kapok"http://www.life.hu/sztarok/20160113-aurelio-bizik-benne-hogy-nem-kell-bortonbe-vonulnia-drogugye-miatt.htmlAhogyan arról korábban beszámoltunk, Aurelio nagyon nehéz időszakot él át mostanában: édesapja meghalt, és drogügye miatt folyik nyomozás ellene. A Való Világ 6. nyertese most megszólalt az ügyben. TV + Sztárok--Forró szexjelenettel tér vissza a mozikba Liptai Claudiahttp://www.life.hu/sztarok/20160113-liptai-claudia-a-gondolj-ram-cimu-moziban-vegzet-asszonyat-jatszik.htmlLiptai Claudia a végzet asszonyaként tér vissza a filmvászonra Kern András Goldolj rám című új mozijában. TV + Sztárok--Ma 50 éves Patrick Dempseyt - Ünnepeljünk szexi fotókkal! http://www.life.hu/sztarok/20160113-patrick-dempsey-otven-eves-lett-szexi-fotosorozat-hollywood-szivtiprojarol.htmlA színész január 13-án ünnepli a születésnapját, ami mellett nem mehettünk el szó nélkül. Dempsey jelenleg Hollywood egyik ügyeletes szívtiprója, aki a kor előrehaladtával csak egyre jóképűbb lett. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.