Holttestet találtak az Air France egyik utasszállítójának futóművén

repülő holttest futómű
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy holttestet találtak Párizs Orly repülőterén az egyik repülő futóművén. Az Air France gépe előzőleg Brazíliában járt, ott szállhatott fel a potyautas - írja az Origo.

Az Air France Boeing 777-es típusú gépe a brazíliai Saõ Paulóból érkezett a párizsi Charles de Gaulle repülőtérre, majd onnan repült át karbantartásra Orlyra.

Képünk illusztráció Forrás: Getty Images/Ingram Publishing/Ingram Publishing

A férfi holttestét törvényszéki orvosi vizsgálatra küldték, hogy kiderítsék az azonosságát. Potyautasként a futóművön elrejtőzni igen veszélyes vállalkozás. A legtöbben megfagynak vagy megfulladnak, hiszen a repülési magasságon nagyon ritka az oxigén. Van azonban, aki túléli a kalandot: egy indonéz férfi például tavaly kisebb sérülésekkel megúszott egy kétórás repülést.

Összevesztek a hazai gyerektévék - Üzengetés kezdődötthttp://www.life.hu/news/20160112-osszevesztek-a-hazai-gyerektevek.htmlA Minimax bejelentette, hogy 2015 legnézettebb gyerekcsatornája lett, de a Nickelodeon szerint ez nem így van.NewsOrigoItt a nap híre: Steven Seagal szerb állampolgár lett http://www.life.hu/news/20160112-steven-seagal-szerb-allampolgar-lett-a-szinesz-imadja-az-orszagot-aikidot-fog-oktatni.htmlA színész az orosz RT hírei szerint a napokban szerb állampolgár lett. Aleksandar Vucic miniszterelnök saját maga írta alá az ehhez szükséges dokumentumokat. News--Elképesztő! Összeházasodott egy 62 éves nő és egy 9 éves kisfiú http://www.life.hu/news/20160112-egy-kisfiu-es-egy-hatvanket-eves-no-hazassaga-elkepeszto-foto-a-parrol.htmlAz eset még 2013-ban történt Afrikában, de csak most hozták nyilvánosságra. A nő öt gyereke és férje is örült a frigynek. News--Hosszú Katinka nem úszhat, csak ha engedélyt kér a kapitánytólhttp://www.life.hu/news/20160112-hosszu-katinka-engedely-nelkul-ment-az-egyesult-allamokba-a-facebookrol-tudtak-meg.htmlAz úszónő a Magyar Úszószövetség tudta nélkül utazott el az austini pénzdíjas versenyre, a szövetség pedig csak akkor adja ki számára a versenyengedélyt, ha Hosszú Katinka felhívja Kiss László szövetségi kapitányt. NewsAFPUndorító! Halott menyétet talált az előrecsomagolt salátájában egy ápolónőhttp://www.life.hu/news/20160112-egy-apolono-halott-menyetet-talalt-az-elorecsomagolt-salatajaban.htmlRifat Asghar érthető módon egy ideig nem szívesen enne salátát, az előrecsomagolt ebédekről pedig végleg le is mondott. News--Tömegkarambol a Váci úton, hatalmas a torlódáshttp://www.life.hu/news/20160112-tomegkarambol-a-vaci-uton-hatalmas-a-torlodas.htmlHat személyautó összeütközött az újpesti Váci úton, a Károlyi István utca kereszteződésénél kedden, emiatt jelentős torlódás alakult ki - közölte a Fővárosi Katasztrófavédelmi Igazgatóság. News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.