Liptai Claudia mozi Kern András végzet asszonya
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Liptai Claudia a végzet asszonyaként tér vissza a filmvászonra Kern András Goldolj rám című új mozijában.

Hogy az új Kern-produkcióban mennyire játszik fontos szerepet a testiség, az a premierig szupertitkos, mindenesetre egy nyilvánosságra hozott jelenetben a fülledt erotika játssza a főszerepet.

Forrás: Triumph

"Azért ez a szerep nem csak erről szól! Szerencsére megmutathatom benne, hogy mit tudok; sírok, nevetek és van ilyen jelenetem is, ráadásul nem is ez az egy, de azért többet nem árulok el. El kell fogadni, hogy én ilyen vagyok, rám azokat a szerepeket osztják, amelyekben a végzet asszonya lehetek. Nekem ezt dobta a gép, aztán ki tudja, mi lesz pár év múlva" – mondta a Blikknek Liptai Claudia, aki azt is elárulta, hogy Kern a gyermekkora ikonja, így nem volt kérdés, hogy igent mondjon a megkeresésére.

"Rendezőként és partnerként is nagyon kedves volt velem. Komoly elképzeléssekkel kezdett bele a munkába, nagyon jó volt vele együtt dolgozni. De megjegyzem, a többiekkel is! Ragályi Elemértől, a film operatőrétől pedig rengeteget tanultam" – áradozott Claudia.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.