Galambos Lajos börtön húsvét előzetes letartóztatás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ügyészségi forrásokra hivatkozva állítják: meghosszabbítják Lagzi Lajcsi előzetesét. Az értesülésekről ügyvédje is nyilatkozott.

Ügyészségi forrásokra hivatkozva zenész körökben állítják, Galambos Lajcsi a húsvétot is rácsok mögött tölti majd. Ez azt feltételezi, hogy az ügyészség kezdeményezi előzetesének meghosszabbítását, a bíróság pedig helyt is ad ennek - írja a Bors.

Forrás: RTL Klub

"A szabadulási kérelmünk már bent van a hatóságoknál. Jelenleg az előzetes január 24-ig tart, ami egy vasárnapi nap. Így feltehetően legkésőbb jövő pénteken dönthetnek ügyfelem sorsáról. Egyelőre az ügyészség hosszabbítási kérelméről sem tudok, de az biztos, hogy más médiumok is kerestek már azzal, hogy ügyészségi forrásaik szerint ügyfelem húsvétkor is bent lesz. Nem tudok ilyenről" - mondta dr. Fröhlich Krisztián.

Párja kezei között halt meg az anyakenguru – Szívszorító fotó!http://www.life.hu/news/20160113-parja-kezei-kozott-halt-meg-az-anyakenguru.htmlMegható pillanatot sikerült elkapnia egy fotósnak Ausztráliában. A képek már az egész világot bejárták. News--Holttestet találtak az Air France egyik utasszállítójának futóművénhttp://www.life.hu/news/20160113-hullat-talaltak-egy-repulo-futomuven.htmlEgy holttestet találtak Párizs Orly repülőterén az egyik repülő futóművén. Az Air France gépe előzőleg Brazíliában járt, ott szállhatott fel a potyautas - írja az Origo. News--Borzalom! Kannibálok kínozták meg az ismert sztárt és kedveséthttp://www.life.hu/news/20160113-majdnem-megettek-oket-a-kannibalok-az-ismert-sztar-es-baratnoje-elete-nem-sokon-mulott.htmlMatthew Iovane és barátnője, Michelle Clemens Új-Guineában esett fogságba, és csak a szerencsén múlott, hogy nem haltak meg. News--Az Internet Explorernek vége: nem támogatja többet a böngészőt a Microsofthttp://www.life.hu/news/20160113-a-microsoft-nem-tamogatja-tobbet-az-intern-expoler-bongeszot.htmlA Microsoft a mai naptól nem támogatja tovább az Internet Explorer 7, 8, 9, és 10 változatát. News--Elvesztette a plüss nyulát, igazi sztár lett belőle a Facebookon http://www.life.hu/news/20160113-elhagyta-a-plussnyulat-hamar-meglett-cuki-foto-a-kislanyrol-es-a-jatekrol.htmlEgy család Írországban, Limerickben töltötte a karácsonyt. A szülők távozás után vették észre, hogy a kislányuk játékát a szállodában hagyták. Bár azt hitték örökre elveszett, végül mégis előkerült. NewsOrigoMenő! Imádják a VII. kerületet a hozzánk érkező turisták http://www.life.hu/news/20160113-a-hetedik-kerulet-a-legmenobb-utcelok-kozott-maga-moge-utasitott-tobb-orszagot-is.htmlAz Airbnb összeállítása szerint Budapest egyik kerülete messze maga mögé utasított több világhírű helyszínt is. 2014-hez képest 145 százalékkal többen foglaltak szállást ezen a környéken. NewsThinkstock

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.