A Harry Potter sztárjai így gyászolják Alan Rickmant

Forrás: www.warnerbros.com -
halál gyász színész Alan Rickman közösségi oldal Harry Potter
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Piton professzorként híressé vált színész halála az egész világot lesújtotta. Kollégái és barátai mind kifejezték fájdalmukat és tiszteletüket a közösségi oldalakon.

Alan Rickman 69 éves korában hunyt el, a rákkal folytatott hosszas harc után. A színész számtalan produkcióban szerepelt már, mégis a legtöbben a Harry Potter filmek Piton professzoraként ismerték meg.

Forrás: www.warnerbros.com

Az egész világ gyászolja a sztárt, egykori kollégái megható sorokkal búcsúztak tőle a közösségi oldalakon:

Emma Watson

I'm very sad to hear about Alan today. I feel so lucky to have worked and spent time with such a special man and actor. I'll really miss our conversations. RIP Alan. We love you

Közzétette: Emma Watson2016. január 14.

Végtelenül szomorú vagyok Alan miatt. Nagyon szerencsésnek érzem magam, hogy dolgozhattam és időt tölthettem egy ilyen különleges emberrel és színésszel. Hiányozni fognak a beszélgetéseink. Nyugodj békében Alan. Szeretünk!

Forrás: AFP

J.K. Rowling

Nincsenek szavak, amivel kifejezhetném, mennyire megdöbbentett Alan Rickman halála. Ő egy csodálatos színész és csodálatos ember volt.

Forrás: AFP/Jens Nřrgaard Larsen

Daniel Radcliffe

Alan Rickman is undoubtedly one of the greatest actors I will ever work with. He is also, one of the loyalest and most...

Közzétette: Daniel Jacob Radcliffe2016. január 14.

Alan Rickman kétségtelenül az egyik legnagyobb színész volt, akivel valaha dolgoztam. Az egyik legtámogatóbb ember, akivel a filmiparban találkoztam. Mindig bátorított engem a forgatásokon. Alan rendkívül kedves, nagylelkű és vicces ember volt. Ő volt az első ember, aki felnőttként kezelt engem, mint színészt. Az, hogy vele dolgozhattam, nagyon fontos a számomra, minden tanítását használni fogom az életem és a karrierem során is.

Rupert Grint

Hatalmas tehetség, és nagyszerű ember. Hiányozni fogsz, Alan Rickman.

Bonnie Wright

Alan. Mindig megváltozott az energia, amikor megérkeztél. Inspiráció voltál mindannyiunk számára. Nyugodj békében!

Elhunyt a Harry Potter sztárja, Alan Rickman http://www.life.hu/news/20160114-meghalt-alan-rickman-a-harry-potter-sztarja-rakban-hunyt-el-gyaszol-hollywood.htmlElképesztő tragédia rázta meg a világot a mai napon. 69 éves korában elhunyt a nagyszerű Golden Globe-díjas brit színész, akit a legtöbben Piton professzorként ismerhettek meg. News--Szörnyű halált halt egy 3 éves kislány Kínában - Videó!http://www.life.hu/news/20160114-mozgolepcso-okozta-egy-haromeves-kislany-halalat-kinaban-tragedia-video.htmlBár nagyon sok hasonló baleset történt az elmúlt hónapokban, most újból egy kisgyermeket életét ontotta ki egy mozgólépcső. News--Elhunyt a kétszeres olimpiai bajnok súlyemelő, Leonyid Zsabotyinszkijhttp://www.life.hu/news/20160114-meghalt-leonyid-zsabotyinszkij-ketszeres-olimpiai-bajnok-sulyemelo.htmlMeghalt Leonyid Zsabotyinszkij súlyemelő, aki szovjet színekben két olimpiai bajnoki címet is szerzett nehézsúlyban. NewsThinkstockIttas vezetés miatt tartóztatták le a napokban brutálisan meggyilkolt Ashley Ann Olsenthttp://www.life.hu/news/20160114-ashley-olsen-amerikai-muveszt-ittas-vezetes-miatt-tartoztattak-le.htmlÚjabb részletek derültek ki a meggyilkolt amerikai művész múltjáról. NewsOrigoElhunyt Barbara Allyne Bennet színésznőhttp://www.life.hu/news/20160114-meghalt-barbara-allyne-bennet-szineszno.htmlBarbara Allyne Bennet karakterszínészt számos sorozatban láthattuk vendégszerepelni. 76 éves volt. NewsOrigoA nagyapa belehalt a sokkba, amit a családja halálhíre okozotthttp://www.life.hu/news/20160114-a-nagyapa-nk-paliwal-belehalt-a-sokkba-mikor-megtudta-hogy-meghalt-a-csaladja.htmlAz Ausztráliában élő családot indiai nyaralásuk alatt érte tragikus baleset. Az autópályán vesztették el kocsijuk felett az irányítást. News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.