Még Ferenc pápa is imádkozik Michael Schumacherért

Forrás: AFP -
Forma-1 Ferenc pápa Michael Schumacher ima Vatikán
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az FIA küldöttsége, élén az elnök Jean Todttal, csütörtökön vatikáni audiencián járt, ahol találkozott a keresztény egyház fejével, és arra kérte őt, hogy imádkozzon a sportolóért. 

"Megkérdeztem, hogy imádkozna-e érte, és azt mondta, mindenképpen. Ferenc pápa ismeri Schumachert, akiről mindenki tudja, hogy közel áll a szívemhez" - nyilatkozta Todt, a Ferrari egykori csapatfőnöke a Vatikáni Rádiónak. A Forma-1 német klasszisa még 2013 decemberében szenvedett súlyos fejsérüléssel járó síbalesetet. Jelenleg az otthonában ápolják, az állapotáról hivatalosan semmit nem lehet tudni - írja az Origo.

Forrás: AFP

Todt - aki az ENSZ közlekedésbiztonsági küldötte is egyben - egyébként elsősorban azért járt az audiencián a feleségével, a FIA nagyköveteként is tevékenykedő Michelle Yeoh-val, hogy a pápa támogatását kérje a biztonságosabb közlekedést elősegítő közúti szabályok bevezetéséhez.

Elképesztő! Fegyvernek hitték a férfi péniszéthttp://www.life.hu/news/20160115-a-rendbonto-ferfihoz-kierkezo-rendorok-fegyvernek-hittek-a-peniszet.htmlEgy irodaházban randalírozó férfihoz siettek ki a rend őrei. A motozásnál viszont nem olyan fegyverre bukkantak, mint amilyenre számítottak. NewsThinkstockLagzi Lajcsi: Nem leszek öngyilkoshttp://www.life.hu/news/20160115-galambos-lajos-soha-nem-tervezett-ongyilkossagot.htmlKicsit több, mint egy hét múlva kiderül, hogy meghosszabbítják-e Galambos Lajos előzetes letartóztatását. A zenész a börtönből üzent ügyvédjével. News--Szívszorító: így búcsúzott Alan Rickmantól barátja és kollégája, Emma Thomsponhttp://www.life.hu/news/20160115-alan-rickman-szinesz-mellett-ott-volt-halala-elotti-utolso-oraiban-emma-thompson-szineszno.htmlA színésznő ott volt a napokban elhunyt sztár mellettt az utolsó, halál előtti órákban. News--Hosszú Katinka és Cseh Laci lett az év sportolójahttp://www.life.hu/news/20160115-hosszu-katinka-es-cseh-laci-lett-az-ev-sportoloja.htmlHosszú Katinka és Cseh László lett 2015 legjobb női és férfi sportolója a Magyar Sportújságírók Szövetsége tagjainak szavazatai alapján - írja az Origo. NewsAFPAz MTVA tagadja, hogy eltüntették volna Jakupcsek Gabriella képeithttp://www.life.hu/news/20160114-jakupcsek-gabriella-fotoit-eltuntette-a-kozteve.htmlA köztévé menesztett műsorvezetőjéről jelenleg nem találni fotót a mediaklikk.hu oldalon. News--Elhunyt a Harry Potter sztárja, Alan Rickman http://www.life.hu/news/20160114-meghalt-alan-rickman-a-harry-potter-sztarja-rakban-hunyt-el-gyaszol-hollywood.htmlElképesztő tragédia rázta meg a világot a mai napon. 69 éves korában elhunyt a nagyszerű Golden Globe-díjas brit színész, akit a legtöbben Piton professzorként ismerhettek meg. News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.