Mi?! Egy walesi faluban már 81 napja egyfolytában esik az eső

Forrás: Thinkstock -
eső depresszió Anglia időjárás Skócia
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nem lennénk szívesen Eglwyswrw lakosai helyében. Tavaly október óta szinte megállás nélkül zúdul az égi áldás az ott élőkre, és a jelek szerint nem is szeretne abbamaradni. 

A jelenlegi világrekordot egy skót város tartja 1923 óta, ami most megdőlni látszik. Az angol településen már 81 napja esik, és ha még nyolc napig nem áll el, új csúcs születik. Az ott lakók persze nem boldogok ettől, és többen már a depresszió jeleire kezdtek panaszkodni a háziorvosnál - írja a Telegraph.

Forrás: Thinkstock
Még Ferenc pápa is imádkozik Michael Schumacherért http://www.life.hu/news/20160115-ferenc-papa-michael-schumacherert-imadkozik-az-egyhazfohoz-nagyon-kozel-allt-a-sportolo.htmlAz FIA küldöttsége, élén az elnök Jean Todttal, csütörtökön vatikáni audiencián járt, ahol találkozott a keresztény egyház fejével, és arra kérte őt, hogy imádkozzon a sportolóért. NewsAFPOptikai csalódás, vagy rossz vicc? Ez a fotó kavarta fel a netethttp://www.life.hu/news/20160115-fenek-vagy-optikai-csalodas-vicces-kepen-nevet-az-egesz-internet-foto.htmlTegnap tűnt fel egy külföldi internetes portálon egy fénykép, ami láttán elsőre nagyot nevettünk. A fotón egy nagypapa látható az unokájával, viszont ha hosszan nézzük, egy teljesen más alak is kibontakozik. NewsThinkstockNyolcvan éve nem látott hurrikán alakult ki az Atlanti-óceán feletthttp://www.life.hu/news/20160115-nyolcvan-eve-nem-latott-hurrikan-alakult-ki-az-atlanti-ocean-felett.htmlNyolcvan éve nem volt példa hasonló időjárási jelenségre, mint ami most alakult ki az Atlanti-óceán felett. Januárban utoljára 1938-ban volt hurrikán. News--Anglia legnagyobb bulijával készülnek megünnepelni Erzsébet királynő születésnapjáthttp://www.life.hu/news/20160115-erzsebet-kiralyno-90-szuletesnapjat-hatalmas-bulival-unneplik.htmlA hírek szerint Anglia soha látott még akkora ünnepséget, amellyel a brit uralkodónő 90. születésnapját készülnek megünnepelni. News--Cirkuszba vitte a hajléktalanokat Ferenc pápahttp://www.life.hu/news/20160115-ferenc-papa-cirkuszba-vitte-a-hajlektalanokat.htmlCirkuszba hívott meg 2000 hajléktalant Ferenc pápa. A római Rony Roller cirkusz teljes nézőterét lefoglalták a fedél nélküliek számára a csütörtök délutáni előadásra. News--Győzike apja hazahozatja Skóciából Gáspár Dávid holttestéthttp://www.life.hu/news/20160115-gyozike-apja-hozatja-haza-a-20-eves-gaspar-david-holttestet.htmlTragikus autóbalesetben életét vesztette Gáspár Dávid Skóciában. A húszéves fiú holttestét az idősebb Gáspár Győző segít hazahozatni. News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.