Matthew Perry újabb részleteket árult el a Jóbarátok összeállásáról

Forrás: AFP/Jason Kempin -
sorozat Jóbarátok Matthew Perry
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A sorozatban Chandlert alakító színész nyilatkozott a legendás banda visszatéréséről. Ezeknek a híreinek viszont nem fognak örülni a rajongók.

Bombaként robbant a hír, hogy a Jóbarátok annyi év után újra összeáll. A rajongókat világszerte felvillanyozta a lehetőség, hogy ismét együtt láthatják kedvenc szereplőiket. Matthew Perry újabb részleteket osztott meg az összeállásról, de nem biztos, hogy ennek a hírnek mindenki örülni fog.

Forrás: AFP/Jason Kempin

Korábbi értesülések szerint egy különleges két órás műsorral tért volna vissza a legendás banda, de Matthew Perry elárulta, hogy ez nem olyan egyesülés lesz, amiben a rajongók reménykedtek – írja a Daily Mail. Ráadásul ő nem is tud csatlakozni személyesen az öt baráthoz, mivel Londonban játszik. A színész nyilatkozata alapján a Jóbarátok tagjai mindössze egy show-műsor kedvéért fognak újra együtt szerepelni, amivel James Burrows rendező előtt tisztelegnek.

Még Ferenc pápa is imádkozik Michael Schumacherért http://www.life.hu/news/20160115-ferenc-papa-michael-schumacherert-imadkozik-az-egyhazfohoz-nagyon-kozel-allt-a-sportolo.htmlAz FIA küldöttsége, élén az elnök Jean Todttal, csütörtökön vatikáni audiencián járt, ahol találkozott a keresztény egyház fejével, és arra kérte őt, hogy imádkozzon a sportolóért. NewsAFPOptikai csalódás, vagy rossz vicc? Ez a fotó kavarta fel a netethttp://www.life.hu/news/20160115-fenek-vagy-optikai-csalodas-vicces-kepen-nevet-az-egesz-internet-foto.htmlTegnap tűnt fel egy külföldi internetes portálon egy fénykép, ami láttán elsőre nagyot nevettünk. A fotón egy nagypapa látható az unokájával, viszont ha hosszan nézzük, egy teljesen más alak is kibontakozik. NewsThinkstockElképesztő! Fegyvernek hitték a férfi péniszéthttp://www.life.hu/news/20160115-a-rendbonto-ferfihoz-kierkezo-rendorok-fegyvernek-hittek-a-peniszet.htmlEgy irodaházban randalírozó férfihoz siettek ki a rend őrei. A motozásnál viszont nem olyan fegyverre bukkantak, mint amilyenre számítottak. NewsThinkstockNyolcvan éve nem látott hurrikán alakult ki az Atlanti-óceán feletthttp://www.life.hu/news/20160115-nyolcvan-eve-nem-latott-hurrikan-alakult-ki-az-atlanti-ocean-felett.htmlNyolcvan éve nem volt példa hasonló időjárási jelenségre, mint ami most alakult ki az Atlanti-óceán felett. Januárban utoljára 1938-ban volt hurrikán. News--Anglia legnagyobb bulijával készülnek megünnepelni Erzsébet királynő születésnapjáthttp://www.life.hu/news/20160115-erzsebet-kiralyno-90-szuletesnapjat-hatalmas-bulival-unneplik.htmlA hírek szerint Anglia soha látott még akkora ünnepséget, amellyel a brit uralkodónő 90. születésnapját készülnek megünnepelni. News--Lagzi Lajcsi: Nem leszek öngyilkoshttp://www.life.hu/news/20160115-galambos-lajos-soha-nem-tervezett-ongyilkossagot.htmlKicsit több, mint egy hét múlva kiderül, hogy meghosszabbítják-e Galambos Lajos előzetes letartóztatását. A zenész a börtönből üzent ügyvédjével. News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.