Felrobbant e-cigi égette meg súlyosan Kevin Woodward arcát

felrobbanás e-cigi égési sérülés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A férfi fel szerette volna tölteni az eszközt, ami egyszer csak felrobbant. Hároméves kisfia szerencsére megúszta a balesetet.

Kevin Woodward e-cigit használ, amit nap mint nap tölteni kell. Az amerikai férfi egész estére a töltőn hagyta az eszközt, ami valamilyen oknál fogva felrobbant, miközben ő aludt. Kevin az arcán és a karján is súlyos égési sérüléseket szenvedett.

Forrás: NORTHFOTO

Kisfia, a hároméves Taylor James alig két órával az eset előtt kelt ki az ágyból, így ő szerencsére megúszta a balesetet. Kevint kórházba szállították, hogy ellássák súlyos égési sérüléseit. A férfi elmondása szerint olyan fájdalmas volt a robbanás, mintha egy égő fáklyát tartottak volna az arcába.

Forrás: NORTHFOTO

Halálos fenyegetést kapott a Miss Universe műsorvezetőjehttp://www.life.hu/news/20160118-steve-harvey-a-miss-universe-musorvezetoje-halalos-fenyegetest-kapott.htmlA kínos baki óta pokollá vált a műsorvezető, Steve Harvey élete. Nemcsak ő, de a családja is szenved a dühös nézők bosszújától. News--Lewis Hamiltonnak még a fehér tigris is dorombol - videó!http://www.life.hu/news/20160118-lewis-hamilton-feher-tigrist-simogatott.htmlA Forma-1-es pilóta a mexikói Black Jaguar-White Tiger alapítványhoz látogatott el, ahol több cirkuszokból, állatkertekből megmentett nagymacska is lakik. News--Szörfözik és egész nap úszik a félszemű cica - Elképesztő videó!http://www.life.hu/news/20160118-felszemu-macska-az-internet-sztarja-hawaii-partjainal-szorfozik-es-lubickol-video.htmlKuli igazi látványosságnak számít Honolulu szigetén. 6 hónapos korában kezdett először lovagolni a hullámokon, és azóta gazdájával rendszeresen fürdőzik az óceánban. NewsOrigoEzek az állatok tényleg bárhol képesek elaludni - Cuki fotók!http://www.life.hu/news/20160118-nezegess-cuki-szunyokalo-allatokat-fotosorozat-kutyusokrol-es-cicakrol.htmlAki otthon állatot tart az tudja, hogy a házi kedvencek szinte bárhol és bármikor képesek álomra hajtani a fejüket. Az egyik tengerentúli magazin most összegyűjtötte az erről készült legviccesebb fotókat. News--Kinyílt az első virág a világűrben!http://www.life.hu/news/20160118-az-elso-virag-kinyilt-a-vilagurben.htmlHétvégén küldött képet a Földre Scott Kelly, a Nemzetközi Űrállomáson kinyílt vasvirágról. News--Brutális mínuszok jönnekhttp://www.life.hu/news/20160118-az-idojaras-elorejelzes-szerint-brutalis-minuszok-es-napsutes-jon.htmlNappal alig emelkedik nulla fok fölé a hőmérő higanyszála, esténként pedig mínusz 10 fok körül alakul a hőmérséklet. News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.