Sajnos az utóbbi időben számtalan híres művészt veszítettünk el, akik fájóan fiatalon, vagy hosszú betegség után hagytak itt minket. Bár emlékük örökké él bennünk, néhány felvétel azért maradt az utókor számára az utolsó napjaikról. 

Lemmy Kilmister

A rockvilág legendájáról egyik barátja készített egy fotót a halála előtt pár nappal. A képen már jól kivehető, hogy az énekes nagyon rossz állapotban volt. 

Forrás: Instargarm/slash_addict

David Bowie 

Az énekes nem közölte betegségét a nyilvánossággal. Szervezete egy héttel ezelőtt feladta a küzdelmet, és 18 hónap orvosi kezelés után 69 éves korában elhunyt. A sztárról az Instagram oldalán közölték az utolsó hivatalos fotókat, ahol még egy életerős, és vidám férfit láthatunk. 

Forrás: Instagram/David Bowie

Alan Rickman 

Egy londoni kórházban, barátai és családja körében hunyt el 69 éves korában. A színész hasnyálmirigyrákban szenvedett. Rickman számtalan produkcióban szerepelt: Harry Potter, Drágán add az életed, Robin Hood, Igazából szerelem, vagy az Értelem és érzelem. 

Forrás: AFP/Justin Tallis

Marilyn Monroe

Monroe 1962. augusztus 4-én éjjel halt meg 15 hónappal egykori szeretője, John Kennedy merénylete előtt. A holttestét a bejárónője találta meg, halálának körülményei még mindig tisztázatlanok. 

Marilyn Monroe fotózása két héttel a halála előttForrás: NORTHFOTO/©Bloomsbury Auctions/© Bloomsbury Auctions

Heath Ledger

A színész holttestét New York-i otthona padlóján találták meg. Az ausztrál sztár 28 éves volt, és éppen a szakmája csúcsán volt. A boncolás során megállapították, hogy halálát gyógyszertúladagolás okozta. 

Heath Ledger utolsó fotója a Dr. Parnassus forgatásáról 2008-banForrás: O'Rourke/GoffPhotos.com/Ken Goff Photos Ltd/Kgc-81