Király Viktorral órákon át „szemezett" egy steward

stewardess nézés Amerika The Voice Király Viktor
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az énekesnek az Amerika és a Magyarország közötti folyamatos ingázás során sok vicces élményben van része, amikor felismerik őt a rajongók - most egy ilyet meg is osztott meg Kárász Róberttel.

Király Viktor gőzerővel építi amerikai karrierjét, ami miatt rendszeresen koncertezik és tárgyal producerekkel. Ugyanakkor itthoni rajongóit sem szeretné elhanyagolni, ezért most hazaugrott egy rövid időre és a Mokka stúdiójában mesélt élményeiről.

„Amikor hazarepültem Magyarországra, hat órán keresztül nézett egy férfi stewardess és bevallom, kényelmetlenül éreztem magam. Aztán odaléptem hozzá és akkor kiderült, látott az amerikai Voice-ban, és azért nézegetett" – mesélte Viktor, aki a tengerentúlon kapott egy olyan ugródeszkát, ami segít abban, hogy amerikai karrierjét is építhesse.

Veszélyben van Sean Penn élete, amiért lebuktatta Mexikó legveszélyesebb drogbárójáthttp://www.life.hu/sztarok/20160118-veszelyben-van-sean-penn-elete-amiert-lebuktatta-mexiko-legveszelyesebb-drogbarojat.htmlA Rolling Stone magazin közölte a nemrég elfogott Joaquín Guzmánnal készült interjút és fotókat. Sean Penn már bánja, hogy belekeveredett az ügybe. TV + Sztárok--Kínos! Részegen gúnyolódott a közönségén Madonnahttp://www.life.hu/sztarok/20160118-madonna-enekesno-reszeg-volt-es-gunyolodott-a-kozonsegen-a-kentuckyban-adott-koncertjen.htmlA hírek szerint a popkirálynő kicsit többett ivott a kelleténél a Rebel Herat Tour egyik koncertje előtt. TV + Sztárok--Radics Gigi ismét Amerikában próbál szerencséthttp://www.life.hu/sztarok/20160118-radics-gigi-csaladjaval-egyutt-utazik-amerikaba.htmlA gyönyörű hangú énekesnő a családjával együtt költözik ki a tengerentúlra, hogy ott folytassa karrierje építését. TV + SztárokFotó: Szabó Gábor - OrigoMicsoda dívaszelfi: Osvárt Andi Eszenyi Enikővel lőtt egy képethttp://www.life.hu/sztarok/20160117-osvart-andrea-es-eszenyi-eniko-szinesznok-egyutt-lottek-egy-kepet-kozos-szelfit.htmlCsodálatos fotóra bukkantunk a fiatal sztár nyilvános Instagram oldalán.TV + Sztárok--Gáspár Evelin Louboutin surranót villantott a luxusmerci ülésében: Fotó!http://www.life.hu/sztarok/20160117-gaspar-evelin-louboutin-surranot-villantott-a-luxusmerci-uleseben-ime-a-foto.htmlEgyelőre még az sem tisztázott, hogy akkor most Győzike lánya átfóliáztatta-e a karácsonyra kapott, hófehér luxusmercijét aranyra, máris újabb fényképpel állt elő nyilvános közösségi oldalán. TV + Sztárok--Összeköltözik vőlegényével Szabó Zsófihttp://www.life.hu/sztarok/20160116-osszekoltozik-volegenyevel-szabo-zsofi.htmlAhogy már megírtuk, Szabó Zsófit eljegyezte a kedvese, ráadásul napi munkát kapott az RTL Klubnál. A fiatal pár döntött, lakást keresnek Budapesten. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.