Az énekes elmesélte, hogy élte meg a tehetségkutatóból való kiesést, milyen kapcsolatba került a világsztár mentorokkal és milyen tervei vannak a jövőre nézve.

Néhány hónapja egy fél világ szurkolt Király Viktornak az amerikai The Voice-ban, aminek köszönhetően ma már külföldi lemezkiadókkal tárgyal. A New Yorkból nemrég hazatért énekest, a Class FM sztárja, Garami Gábor fogadta a repülőtéren, és faggatta élményeiről.

Forrás: redlemon

„Gwen és Adam – nem csak azért, mert ők voltak a mentoraink – szerettek is velünk lenni. Nem mondom, hogy Pharell és Blake nem, de ők valahogy mások voltak. Pharell például nagyon csendes, aki elvan a saját világában, de valószínűleg azért is olyan sikeres, mert folyamatosan azon kattog, milyen zene legyen a következő. Adam Levine pedig olyan csávó, aki ha nem forog a kamera, odajön hozzád, előveszi a telefonját, elkezd képeket mutatni, mintha régi barátok lennétek" – mesélte élményeit a sztár, aki a népszerűséget külföldön is megtapasztalta. „Volt olyan, hogy hajnali ötkor sétáltam haza és hallottam, hogy egy taxiból kikiabált öt lány: 'Viktor! I love you!'. Még mindig hihetetlen számomra, hogy ezt a szintet el tudtam érni Amerikában" – mesélte az Énekes a Class Utasban.