Obszcén falfeliratot rajzoltak Stohl András házára

Forrás: RTL Klub -
Válótársak sorozat Stohl András obszcén RTL Klub
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A színészt nem lepte meg a nemiszervre utaló felirat, hiszen tudta ki tettes. 

Stohl András a Válótársak című sorozatban, trágár szót vélt felfedezni otthona kapujában.

Forrás: RTL Klub

Amikor a történet szerint, el akarják adni Stohlék feje fölül a házat, ők nem akarnak kiköltözni, így megpróbálnak mindenféle trükköt bevetni, hogy eltántorítsák a potenciális vevőket. Ezért Jocival (Lengyel Tamás) karöltve, piros festékkel, a fasz feliratot pingálták a bejárathoz. Végül mégis le kellett Jocinak mosnia az obszcén feliratot, hiszen durva lett volna, ha az elegáns villa bejáratánál ez a szó várja a látogatókat.

Berki Krisztián: „Nem hazudtam, hiszen tényleg ott jártam"http://www.life.hu/sztarok/20160119-berki-krisztian-a-tv2-edes-elet-sztarja-reagalt-arra-hogy-tatabanyan-lattak-mikozben-amerikabol.htmlA TV2 Édes Élet című műsorának sztárja reagált azokra a hírekre, amelyek szerint már Tatabányán és nem Amerikában forgat. TV + Sztárok--Szabó Zsófi: "Nem fogtok bennem csalódni"http://www.life.hu/sztarok/20160119-szabo-zsofi-az-rtl-klub-musorvezetoje-pozitiv-posszttal-kezdte-a-mai-munkat.htmlAz RTL Klub műsorvezetője, úgy tűnik ezentúl csak a pozitív kommentekre hallgat és nagy lendülettel vetette bele magát a következő forgatásba. TV + Sztárok--Így még sosem láthattad Hajdú Pétert - Fotó!http://www.life.hu/sztarok/20160119-hajdu-peter-gyermekkori-fotot-posztolt-magarol-a-sztar-nagyon-cuki-kisfiu-volt.htmlA műsorvezető egy facebookos kihívás miatt mutatott meg magáról egy gyermekkori fotót. A rajongók egyszerűen imádják! TV + SztárokOrigoDJ Seherezádé kicsapta a testét a medence szélérehttp://www.life.hu/sztarok/20160119-dj-seherezade-kicsapta-a-testet-a-medence-szelere-es-falatnyi-bikiniben-pozolt.htmlA ValóVilág szőkesége pazar környezetben mutatta meg bikinis testét. TV + Sztárok--Jakupcsek Gabriella: „Egyelőre nincs letisztázva a televíziótól való távozásom"http://www.life.hu/sztarok/20160119-jakupcsek-gabriella-a-kozteve-menesztett-musorvezetoje-titoktartasi-penzt-kaphat-a-koztevetol-1-2.htmlKarácsony előtt pár nappal menesztették a műsorvezetőt az MTVA-tól, ám a hivatalos szerződésbontás még nem történt meg, így egyes sajtóhírek szerint akár titkos megállapodás is létrejöhet. TV + Sztárok--Lucy Lawless, az egykori Xena nagyon megváltozott - Alig ismertük fel!http://www.life.hu/sztarok/20160119-lucy-lawless-kulseje-teljesen-megvaltozott-xena-ma-mar-alig-felismerheto-foto.htmlLucy Lawless jelenleg Új-Zélandon él, és három gyermek édesanyja. Jó pár éve visszavonult a tévéképernyőről, bár kisebb szerepeket még ma is szívesen elvállal. TV + Sztárok

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.