Tordy Géza: "Csak múltam van, nincs jelenem, sem jövőm"

Forrás: MTI/Kollányi Péter -
színház színész szereplés Nemzet Színésze zárkózottság Tordy Géza
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Borús interjút adott a nemzet színésze: saját bevallása szerint már nem találják meg őt a szerepek, és bár korábban is zárkózott volt, idősebb korára még inkább megkeseredett.

Nem nagyon keresnek, leszoktak rólam. Jobb így. Sem kedvem, sem ambícióm nincs már

Forrás: MTI/Kollányi Péter

Az ember idős korában megérti, hogy mi lesz a következő nagy programja. Hát a halál. Nyolcvan felé közeledve aligha jöhetne más.

Fenyő Iván durván beszólt a nőknek: "Lotyóként viselkedtek!"http://www.life.hu/sztarok/20160119-fenyo-ivan-durvan-beszolt-a-noknek.htmlFenyő Ivánnál kiverte a biztosítékot, hogy egyre több nő a külsejvel akar érvényesülni: kurvoidnak nevezte őket Facebook-oldalán. TV + SztárokOrigoEgymillió szó szükséges, hogy a férfi ágyba vigye a nőthttp://www.life.hu/intim/20160118-megyeri-zsuzsa-dora-parban-szep-ferfiak-parvalasztaskor-a-szavak-szintjen-is-pavaskodnak.htmlA férfiak udvarláskor mindent beleadnak, és a tetteket jobbára megelőzik a szavak. De nem is akármilyenek. Hajlamosak ritka, figyelemkeltő szófordulatokat használni, nem beszélve a kedves becézgetésekről, sőt, néha odáig ragadtatják magukat, hogy kedvenc versünkből idéznek. Mindezt persze nem ok nélkül teszik, hanem, hogy kiüssék a többi potenciális jelentkezőt, és elkápráztassanak minket nyelvi bravúrjaikkal. Intim--Még fel se fogtuk: sztárok, akiket legyőzött a rákhttp://www.life.hu/drlife/20160118-alan-rickman-lemmy-david-bowie-patrick-swayze-is-rak-miatt-hunyt-el.htmlAlighogy észhez tértünk Lemmy Kilmister tavaly év végi halálhíre után, 2016 első heteiben máris három másik híresség vált a gyilkos kór áldozatává. Az elmúlt években azonban más sztárokat sem kímélt a rák. Dr. LifeAFPMüller Péter: "A legnehezebb magunkat megváltoztatni"http://www.life.hu/sztarszerzok/muller-peter/20160118-muller-peter-heti-bolcsessegeben-arrol-beszel-hogy-valami-mindig-meghal-bennunk-de-ugyanakkor.htmlEgy-egy mondat néha többet ér, mint száz könyv. Egy érzés- és gondolatmagocska megtermékenyít, a tiéd lesz, és segít élni. Jobban megismered önmagadat, a társadat – és talán az életedet is. Olvasd el a Life.hu-n, és hagyd magadban megérni. Heti útravaló – 214. rész. Müller Péter--7 mondat, amit ha meglát egy férfi, tuti balra húz a Tinderen http://www.life.hu/intim/20160118-tinder-bemutatkozo-bakik-amiket-elkovetnek-a-nok-az-adatlapjukon.htmlLássuk, mi zajlik le a férfiak fejében, amikor egy-egy női bemutatkozót olvasnak el! Intim--Még sincs Miamiban Berki és családja? - Onnan posztolt, de Magyarországon láttákhttp://www.life.hu/sztarok/20160119-berki-krisztian-miamiban-van-vagy-magyarorszagon.htmlTatabányán találkozott vele néhány követője, miközben a közösségi oldala szerint Miamiból posztol Berki Krisztián. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.