Őrület! 1000 macskával osztja meg otthonát egy nő

szomszéd Kalifornia otthon macska állatorvos
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Lynea Lattanzio igazi állatbarát, a szomszédjai legnagyobb bánatára. Az asszony hobbija az, hogy kóbor cicákat gyűjt, és végül meg is tartja őket. 

A házban lassan 1000 macska él, és a nő egytől sem szeretne megszabadulni. Lynea 24 évvel ezelőtt kezdett befogadni árva négylábúakat, és lassan 28 ezer állat fordult meg nála. Néhányuk ma már új családnál él, másokat az asszony egyszerűen nem volt hajlandó odaadni senkinek. Pár éve elvégezte az állatorvosi asszisztensi tanfolyamot, hogy ő is el tudja látni a beteg cicákat - írja a Mirror.

Forrás: Thinkstock
Facebookozás miatt mehet börtönbe egy nőhttp://www.life.hu/news/20160120-akar-egy-ev-bortont-is-kaphat-mert-facebookon-sertegette-a-sogornojet.htmlTávoltartási végzést sértett egy nő azzal, hogy egy posztban megjelölte sógornőjét. Ezért akár egy év börtönt is kaphat. News--Ismét meglátogatta Michael Schumachert egykori Forma-1-es csapatfőnökehttp://www.life.hu/news/20160120-michael-schumachert-meglatogatta-egykori-forma-1-es-csapatfonoke-jean-todt.htmlHosszú idő óta Jean Todt nyilatkozata volt az első, amely a síbalesetet szenvedett Forma-1-es pilóta állapotáról szólt. News--Őrület! 1000 macskával osztja meg otthonát egy nő http://www.life.hu/news/20160120-cicakat-gyujt-egy-no-mar-ezer-allat-el-nala-nem-hajlando-egytol-sem-megszabadulni.htmlLynea Lattanzio igazi állatbarát, a szomszédjai legnagyobb bánatára. Az asszony hobbija az, hogy kóbor cicákat gyűjt, és végül meg is tartja őket. NewsThinkstockAlan Rickman magával vitte a Harry Potter titkáthttp://www.life.hu/news/20160119-alan-rickman-bizalmas-informaciot-kapott-j-k-rowling-ironotol.htmlJ.K. Rowling annyira megbízott a színészben, hogy elárult neki egy kis titkot, amit most minden rajongó szeretne megtudni! News--A két fejjel született indiai kisbaba tovább élt az orvosok jóslatánálhttp://www.life.hu/news/20160119-indiaban-ket-fejjel-szuletett-kisbaba-tovabb-elt-az-orvosok-joslatanal.htmlSzülei a születés pillanatáig nem tudtak a rendellenességről. Anyagi gondok miatt nem jutottak el ultrahangos vizsgálatra. News--Meghalt egy házaspár mert a tűzjelző nem üzemelthttp://www.life.hu/news/20160119-meghalt-egy-angol-hazaspar-mert-a-tuzjelzo-nem-uzemelt-a-hazukban.htmlFigyelmetlenség miatt halt meg Keli és Joe. News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.