Julia Roberts úgy ragyog, hogy akár 10 évet is letagadhatna

Forrás: NORTHFOTO -
színésznő Julia Roberts kor
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az Oscar-díjas színésznőn egyáltalán nem fog az idő. Hiába töltötte már be a 48. életévét, egyáltalán nem látszik rajta!

Julia Roberts Malibuban villantotta fel a fotósoknak gyönyörű, fehér mosolyát. A színésznőt egy tengerparti ház teraszán kapták lencsevégre, ő pedig boldogan nevetett a kamerába. A mindig makulátlan színésznő ezúttal is tökéletesen nézett ki. Annyira jó formában van, hogy akár 10 évet is letagadhatna!

Forrás: NORTHFOTO
Szabó Ádám ledobta a textilthttp://www.life.hu/sztarok/20160120-szabo-adam-az-rtl-klub-baratok-kozt-adamja-ledobta-a-textilt-es-izmos-felsotestet-villantott.htmlIzmos felsőtestet villantott a Barátok közt sztárja, akinek meztelen testét csak egy törülköző takarta. TV + Sztárok--Liptai Claudia: „Ádámot nem zavarja, ha pikánsabb jelenetben lát" http://www.life.hu/sztarok/20160120-liptai-claudia-szineszno-kern-andras-uj-filmjeben-ter-vissza-filmvaszonra.htmlA színésznővel Kern András új filmjének díszbemutatóján készítettünk villáminterjút. Claudia gyermekkori rajongásról és párjáról is mesélt. TV + Sztárok--Íme, az első fotó a Jakupcsek nélkül zajló Ridikülből http://www.life.hu/sztarok/20160120-mar-forgatjak-a-ridikul-uj-reszeit-diossy-klari-mellett-tobb-sztar-is-lathato-az-elso-foton.htmlMár forgatják a műsor vadonatúj részeit - immár Dióssy Klárival. Az első vendégek pedig a következők: Kovács Kati, Oszvald Marika, Kárász Eszter és Újvári Zoltán. TV + SztárokOrigoMa 50 éves Csomor Csilla - Ennyit változott az évek során a színésznő!http://www.life.hu/sztarok/20160120-csomor-csilla-ma-otven-eves-a-szineszno-sokat-fogyott-azt-utobbi-idoben-eletmodvaltas.htmlAz ország 1998-ban ismerhette meg a Barátok közt című sorozatban, amikor megkapta Berényi Zsuzsa szerepét. Ma már inkább színházakban szerepel, és a külseje is nagyban megváltozott az évek alatt. TV + Sztárok--John Travolta fejéről levált a parókahttp://www.life.hu/sztarok/20160120-john-travolta-parokaja-a-fotosok-elott-kezdett-el-levalni-a-fejerol.htmlA színésznek már rég nem olyan dús a hajkoronája, mint egykor volt. Csellel próbálta elfedni ritkuló szálait, de vesztére mindenkinek feltűnt a turpisság. TV + Sztárok--Bordélyházban játszódó jelenethez keres lányokat Vajna Tímea http://www.life.hu/sztarok/20160120-vajna-timea-bordelyhazi-jelenethez-castingol-uj-magyar-film-van-elokeszuletben.htmlHamarosan újabb államilag támogatott film forgatása veszi kezdetét, melynek castingjai már el is kezdődtek. A készítők Timi cégével keresnek szereplőket a produkcióhoz. TV + SztárokFotó: Hámori Zsófia/Life.hu

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.