A színésznővel Kern András új filmjének díszbemutatóján készítettünk villáminterjút. Claudia gyermekkori rajongásról és párjáról is mesélt.

Liptai Claudia Kern András Gondolj rám című filmjében egy szexi jelenettel tér vissza a filmvászonra. Szerepe szerint a színész szeretőjét játssza, akit Eszenyi Enikő majdnem in flagranti ér. Claudiát arról faggattam, mennyire állt közel hozzá a csábító szerepe. 

Liptai Claudia és Kern AndrásFotó: Marton Szilvia/Origo

Eltalált a szerep, és nyilván Kern András ezért osztotta rám. Az a pillanat, amikor felhívott, és felkért, hogy dolgozzunk együtt, nagyon emlékezetes a számomra. Ha őszinte akarok lenni, az egész forgatásban az volt a legcsodálatosabb, hogy vele, Eszenyi Enikővel és Ragályi Elemérrel dolgozhattam. Még mindig hihetetlen ez számomra, hiszen gyermekként erről álmodoztam, és a gyermeki lélek megmarad rajongónak. Volt, hogy a forgatáson Kern Andrásra néztem, és zavarba jöttem, aztán ettől ő is zavarba jött, és akkor már ketten voltunk zavarban" – nevetett a színésznő, akit arról is kérdeztem, hogy párja, Pataki Ádám hogyan kezeli, amikor a filmvásznon szerelmes jelenetekben látja. 

Fotó: Marton Szilvia/Origo

„Igaz, ezt a filmet még nem látta Ádám, de látott már olyan szerepben, ahol pikánsabb jelenetben szerepeltem. Azt gondolom, hogy józanul és egészségesen áll a szakmámhoz, pontosan tudja, hogy ez hogyan működik, nem gondolkodik és nem agyal azon, hogy mi lehetett, hogy lehetett" – mondta Claudia.