Babát vár Kim Kardashian 19 éves húga, Kendall Jenner?

Forrás: AFP/2014 Getty Images/Larry Busacca -
Kim Kardashian terhesség Kendall Jenner Khloe Kardashian viccelés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Kardashian-Jenner família egyik legifjabb tagja élő adásban hívta fel nővérét, hogy bevallja neki: babát vár.

Ennél nagyobb felütéssel nem is kezdődhetett el Khloé Kardashian saját nevét viselő showműsora, a Kocktails With Khloé: a valóságshow-sztár hamarosan szupermodellé váló húgát, Kendall Jennert hívta meg, és adta meg neki feladatul, hogy hívja fel nővérét, Kim Kardashiant, és mondja el neki, hogy terhes. Miközben persze nem volt az, de Khloé úgy gondolta, jó vicc lesz.

Forrás: AFP/2014 Getty Images/Larry Busacca

Khloé később átvette tőle a telefont, és elmagyarázta neki, hogy Kendall csak viccelt. A teljes videót alább tekintheted meg:

Így készült Liptai Claudia és Kern András szexjelenete!http://www.life.hu/sztarok/20160120-liptai-claudia-szineszno-es-kern-andras-szinesz-kozos-szexjelenetukrol-meseltek.htmlA két színész, már a forgatások előtt elkezdett gyakorolni a színházi próbák között, hogy hitelesen hozzák a pikáns jelenetet. TV + Sztárok--Tizenöt éve halt meg a király - Zámbó Jimmyre emlékezünk! http://www.life.hu/sztarok/20160120-bulvarrap-hegyi-rolival-zambo-jimmy-emlekere-keszitett-video-a-kiraly-orokke-el.htmlZámbó Jimmy január 20-án ünnepelte volna az 58. születésnapját. A Life.hu egy személyre szabott bulvárrappel emlékezett meg az énekesről. TV + Sztárok--Lengyel Tamásról kiderült, hogy diszlexiás http://www.life.hu/sztarok/20160120-lengyel-tamasrol-az-rtl-klub-valotarsak-cimu-sorozat-szereplojerol-kiderult-hogy-diszlexias.htmlA fiatal színész barátainak vallotta be, hogy hatalmas problémával küzd. TV + Sztárok--Gondoltad volna, hogy Debreczeni Zita finnyás?http://www.life.hu/sztarok/20160120-gianni-elarulta-hogy-debreczeni-zita-modell-finnyas.htmlA gyönyörű modell ízléséről olasz barátja, Gianni vallott. Az étteremtulajdonos barátnője miatt nem tud kísérletezni a konyhában. TV + Sztárok--Julia Roberts úgy ragyog, hogy akár 10 évet is letagadhatnahttp://www.life.hu/sztarok/20160120-julia-roberts-akar-10-evet-is-letagadhatna-korabol.htmlAz Oscar-díjas színésznőn egyáltalán nem fog az idő. Hiába töltötte már be a 48. életévét, egyáltalán nem látszik rajta! TV + Sztárok--Varga Viktor durva szerelésben toljahttp://www.life.hu/sztarok/20160120-varga-viktor-enekes-durva-szerelesben-tolja-es-siruhajaban-ugy-nez-ki-mint-egy-asztronauta.htmlAz énekes síelni volt, de a róla készült képen inkább hasonlít egy asztronautához, mint egy síelőhöz. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.