Új funkcióval bővül a Facebook - Így böngészhetsz titokban!

Forrás: Cultura Creative/© Cultura, all rights reserved./Zero Creatives -
app Facebook oldal funkció
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy fejlesztés segítségével az Androidos felhasználók böngészése rejtve maradhat, sőt, a tiltott weboldalakat is elérhetik, ha szeretnék. Ez arra vonatkozik, ha az alkalmazás egy appon keresztül kerül megnyitásra. 

A funkció lehetővé teszi, hogy a böngészési tevékenységünk teljesen anonim és nyom nélküli maradjon. Az újítás előnye még, hogy segítségével a Facebook appból olyan weboldalakat is meg tudunk majd nyitni, ami a mi országunk számára eddig blokkolva volt - írja a hvg.hu.

Forrás: Cultura Creative/© Cultura, all rights reserved./Zero Creatives

A működéséhez miután telepítettük az appot, engedélyezni kell a "Facebook Over Tor", vagyis a Facebook használata Torral opciót is. Ez még nem kapcsolható be mindenkinél, a teljes elérhetőséghez néhány napot várni kell.

Emberségből jeles! Bájos történet terjed a Facebookon egy magyar iskola diákjairólhttp://www.life.hu/news/20160122-pedagogus-osztott-meg-szivmelengeto-tortenetet-a-facebookon-mar-most-tobb-szaz-megosztas.htmlA gyerekek néha többet mutatnak emberségből, mint a felnőttek többsége - erről tesz tanúbizonyságot egy magyar iskolában történt eset, amelyet az intézmény egyik pedagógusa osztott meg a Facebookon. Sokan megkönnyezték a pozitív sorokat. NewsOrigoNőverésről olvashatunk egy alsós tankönyvbenhttp://www.life.hu/news/20160121-noveresrol-olvashatunk-egy-alsos-tankonyvben.htmlA Cifra palota egyik szokatlan feldolgozása került be egy alsós tankönyvbe, aminek utolsó versszakában a nőverést emlegetik. NewsThinkstockMegdöbbentő! Két évig háziállatként tartottak egy orangután bébit http://www.life.hu/news/20160121-orangutan-bebi-leepult-videoja-lattan-osszeszorult-a-szivunk-dobbenetes-felvetel.htmlAz állat teljesen leépült a fogság alatt, és a megmentői nem biztosak abban, hogy valaha fel fog épülni. Joss-ról egy videó is felkerült a világhálóra, ami azonnal nagy felháborodást váltott ki az emberekből. NewsOrigoÚj bolygót fedezhettek fel a Naprendszerbenhttp://www.life.hu/news/20160121-a-naprendszer-uj-bolygoja-a-kilences-planeta-lehet.htmlA Kaliforniai Műszaki Egyetem két csillagásza azt állítja, bizonyítékot talált egy kilencedik, Plutón túli planéta létezésére. News--Az isztambuli mecsetben szívesen látják a kóbor macskákathttp://www.life.hu/news/20160120-befogadjak-a-kobor-macskakat-az-isztambuli-mecsetbe.htmlIsztambulban rengeteg macska az utcán éli életét, de ezentúl a mecsetben ők is menedékre találhatnak. News--Bizarr fotók: meztelen emberek nagyított testrészekkelhttp://www.life.hu/news/20160120-meltem-i-k-torok-fotos-sorozata-meztelen-emberekrol-es-kinagyitott-testreszeikrol.htmlMeltem Işik török fotós munkái meghökkentőnek tűnnek az első pillantásra, de igazi művészi megközelítés rejtőzik mögöttük! News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.