Így néz ki smink nélkül Gáspár Evelin

Forrás: Instagram/Gáspár Evelin -
szelfi smink nélkül Gáspár Evelin
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Győzike lánya az autójában ülve készített magáról egy fotót, amin még szűrő sincs!  

Gáspár Evelin előszeretettel tesz közzé magáról képet az Instagram-oldalán, akár bikiniben, akár felöltözve. Győzike lánya most az autóban ülve lőtt magáról egy fotót, amin a hashtagek szerint smink és szűrők nélkül látható.

Forrás: Instagram/Gáspár Evelin

Autóbalesetet szenvedett a híres reality sztár, Kristin Cavallarihttp://www.life.hu/sztarok/20160122-kristin-cavallari-reality-sztar-autobalesetet-szenvedett.htmlA The Hills és a Laguna Beach egykori sztárja, aki manapság tervezőként szeretné eladni magát, autóbalesetet szenvedett. TV + Sztárok--Álomnászútra vitte szerelmét Michelisz Norbihttp://www.life.hu/sztarok/20160122-michelisz-norbi-alomnaszutra-vitte-szerelmet.htmlIgaz, az esküvő tavaly nyáron volt, de csak most tudtak hosszabb időre elszabadulni, hogy végre elmehessenek a nászútra is. TV + Sztárok--Winona Ryder már nem egy csontkollekcióhttp://www.life.hu/sztarok/20160122-winona-ryder-sokkal-jobban-nez-ki-a-felszedett-kilokkal.htmlA színésznő felszedett néhány kilót, de sokkal jobban néz ki így kikerekedve! TV + Sztárok--Ernyey Béla: „Bowie maga volt az őrület és a kiszámíthatatlanság"http://www.life.hu/sztarok/20160122-ernyey-bela-david-bowiera-emlekezett-akivel-ket-hetig-egyutt-dolgozhatott-egy-forgatason.htmlA színész élete egyik legmeghatározóbb élményének tartja, hogy két hétig David Bowie-val dolgozhatott. TV + Sztárok--Nagyon megöregedett Josh Radnor, az Így jártam anyátokkal sztárja - Fotó!http://www.life.hu/sztarok/20160122-josh-radnor-az-igy-jartam-anyatokkal-sztarja-nagyon-megoregedett.htmlA Jóbarátok után talán a második legnagyobb klasszikus az Így jártam anyátokkal című sorozat, aminek a főszereplője az örökké szerelmet kergető Ted Mosby, aki a legújabb képek tanulsága szerint nem örökifjú. TV + Sztárok--Pataky Attila dalt írt a műtétjérőlhttp://www.life.hu/sztarok/20160122-pataky-attila-dalt-irt-a-mutet-utani-fajdalomrol.htmlA rocker egy hete esett át egy komoly beavatkozáson, de már sokkal jobban van. A fájdalom megihlette őt, és csodaszép dalt írt a rossz élményeiről. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.