Pataky Attila dalt írt a műtétjéről

Forrás: MTI/Mohai Balázs -
műtét dal Pataky Attila
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A rocker egy hete esett át egy komoly beavatkozáson, de már sokkal jobban van. A fájdalom megihlette őt, és csodaszép dalt írt a rossz élményeiről.

Pataky Attila múlt pénteken esett át egy komoly műtéten. A fájdalomcsillapítók enyhítették a szenvedését, de miután elmúlt a hatásuk, pokoli kínokat élt át az EDDA frontembere - írja cikkében a Blikk.

Forrás: MTI/Mohai Balázs

Nem ez az első eset, hogy egészségügyi problémái voltak. Korábban a szívével és a vesekövével is akadtak gondok. A rocker szerencsére ma már sokkal jobban érzi magát.

A kéthetes rehabilitációból egy hét már letelt, érzem is, sokkal jobban vagyok. De megszületett egy új dal, amelyről a környezetem azt mondja, hogy nagyon kifejező. Abban a szerencsés helyzetben vagyok, hogy kiírhatom magamból a fájdalmamatmondta a rocker a lapnak. A dalt lehet, hogy játszani fogják az elmaradt székesfehérvári és a Barba Negra-i dupla koncerten is.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.