Ezért nem veszi feleségül Rékasi Károly Pikali Gerdát

Fotó: Tuba Zoltán/Origo, Hámori Zsófia/Life.hu -
esküvő házasság Pikali Gerda Rékasi Károly
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Rékasi Károly és Pikali Gerda is túl van már egy váláson, így habár két éve élnek együtt a legnagyobb szerelemben, esküvőt nem terveznek.

Legújabb, kétszemélyes darabukban két elvált ember küzdelmét mutatják be, akik a szerelemért feszültségekkel, vitákkal küzdenek meg. "Kislány koromban álmodtam egy ilyen férfiról. Hiába mondom Károlynak, sosem hiszi el, hogy nekem ő a királyfi a fehér lovon" – nevetett Gerda, aki a színdarabban célt ér, feleségül veszi szerelme.

Fotó: Tuba Zoltán/Origo, Hámori Zsófia/Life.hu

Az életben azonban nem terveznek esküvő, mert egy papírnál vagy karikagyűrűnél sokkal fontosabbak számukra az érzelmek."Két ember enélkül is lehet boldog. Mi hiányozna, a gyűrű? Ha csak az kell, veszünk magunknak, a körítésnél sokkal fontosabb a lelki kapocs. A színpadon eleget vagyunk házasok" – mondta a Blikknek Gerda.

Rékasi sem házasságpárti, bár tiszteletben tartja, ha valakinek fontos a szertartás. "Ha két ember, aki egy ágyban alszik el esténként, fontosnak tartja anyakönyvvezető, pap előtt hitelesíteni együttlétüket – elfogadom. A mi elképzelésünk az, hogy nem attól erős a kapcsolatunk, hogy papír van róla, hanem azért, mert egymás szemébe tudunk nézni. Kíváncsiak vagyunk egymásra, megosztjuk gondolatainkat, van mondanivalónk. Az a komoly tennivalónk a jövőben csupán, hogy jól érezzük magunkat egymással" – mondta Rékasi.

Sarka Kata: "Vannak dolgok, amiket az ember legszívesebben letagadna a múltjából. A férjemnek pont ilyen Antónia"http://www.life.hu/sztarok/20160122-sarka-kata-szerint-balint-antonia-kinos-hajdu-peternek.htmlEmlékeztek még az ominózus telefonbeszélgetésre, amely Sarka Kata és állítólag Bálint Antónia között zajlott? Toncsi állította, nem ő zaklatta Hajdúékat, az igazságügyi szakértő véleménye szerint pedig nagy valószínűséggel az egykori szépségkirálynő hangja hallható a felvételen. De hol tart most a már bíróságot is megjárt történet? TV + Sztárok--45 kilót fogyott a börtönben Lagzi Lajcsihttp://www.life.hu/sztarok/20160122-lagzi-lajcsi-45-kilot-fogyott-a-bortonben.htmlAhogy már írtunk róla, Galambos Lajos 4 hónapja nem láthatta feleségét, Bogit. A zenészt a börtönhónapok nagyon megviselik, amelynek látványos nyoma is van. TV + Sztárok--Szerinted ki lesz az év közösségi média sztárja? Szavazz!http://www.life.hu/sztarok/20160121-szavazz-ki-lesz-az-ev-kozossegi-media-sztarja.htmlA Glamour-gálán idén is megszavazzák a közönség kedvenceit. 2016-ban új kategóriában is versenyeznek a hazai hírességek.TV + Sztárok--Hosszú combjaival csábít VV Seherezádéhttp://www.life.hu/sztarok/20160121-vv-seherezade-megmutatta-hosszu-combjait-a-facebookon.htmlA Való világból ismert Dj mindig megörvendezteti a rajongóit. Ezúttal nem a dekoltázsát, hanem a lábait csodálhatjuk. TV + Sztárok--Kell szemüveg, vagy sem? Demcsák Zsuzsa kérdése a rajongókhozhttp://www.life.hu/sztarok/20160121-demcsak-zsuzsa-uj-kulsovel-szemuveges-lett-a-musorvezeto-kikerte-a-rajongok-velemenyet.htmlA műsorvezető a hivatalos Facebook oldalán tette közzé azt a fotót, ahol szemüvegben látható. Fel is tett gyorsan egy kérdést a követőinek: szerintük jól áll neki a kiegészítő? TV + Sztárok--Így jutott be Vastag Csaba a Golden Globe-rahttp://www.life.hu/sztarok/20160121-vastag-csaba-xfaktor-gyoztes-enekes-igy-jutott-be-a-golden-globera.htmlAz énekesnek szinte az utolsó pillanatban sikerült meghívást kapnia az eseményre. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.