Lagzi Lajcsi: "Egész máshogy jövök ki, mint ahogy bementem"

szabadulás Galambos Lajos interjú börtön Lagzi Lajcsi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A bíróság péntek délutáni döntése alapján a vesztegetéssel és lopással gyanúsított zenészt vasárnap reggel 8 órakor kiengedték az előzetes letartóztatásból. Rögtönzött sajtótájékoztatóján a Life.hu riporterének nyilatkozott.

"Itt nem a Galambos Lajcsi szupersztár volt, hanem a Galambos Lajos, akinek ugyanolyan eljárásban volt része, mint bármely más állampolgárnak" - mondta Lajcsi. Arra a kérdésre, van-e valami, amit másként csinálna utólag, azt felelte, igen, de nem ezzel az üggyel kapcsolatban. A fontossági sorrendek azonban átalakultak az életében. "A családi értékek, az értékrendek megváltoztak" - nyilatkozta.

A mulatós zenész, aki elzárása alatt 45 kilót fogyott, szep­tember 21-e óta volt rács mögött, vagyis 125 nap után térhet ma vissza a szeretteihez.

Így január 25-én már családi körben ünnepelheti az 55. születésnapját.

Lagzi Lajcsi szabadulásakor, 2016. január 24-én Fotó: Szabó Gábor - Origo

Úgy tudni, Galambos Lajos az ügyészséghez fordul, mert megkérdőjelezi az ellene folytatott eljárást. A Life.hu riporterének a helyszínen azt is elmondta, hogy

meghurcolták, ő ugyanis semmiben nem hibázott.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.