Tolvai Reni: „András azt tanácsolta legyek laza"

A Dal 2016 tanács verseny Tolvai Reni Kállay-Saunders András
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szombat este az énekesnő mindenkit meglepett extravagáns dalával és fellépőruhájával.

Tolvai Renit a backstageben, a műsor után faggattuk, arról, számított-e rá, hogy dalával továbbjut a középdöntőbe.

Fotó: Szabó Gábor/Origo

„Amikor bekerült a dalom, bevallom meglepődtem, és nagyon örültem. Most a reakciókból is, amit a zsűri mondott, az látszik, hogy megosztó, hiszen nem egy tipikus Eurovíziós dal, de talán pont ettől különleges. Aki nem szereti ezt a dalt, azt is megértem és elfogadom" – mondta Reni, aki extravagáns ruhában szexi koreográfiával állt a színpadra.

Az énekesnőtől azt is kérdeztem, párjával, Kállay- Saunders Andrással, aki szintén bekerült az elődöntőkbe, és tavaly bejutott a legjobb tíz közé az Eurovízión rivalizának-e?

„Mivel az ő dala is versenyben van, így állandóan az a téma otthon, hogy csináljuk, mint csináljuk, és nagyon élvezzük. Nem konkurálunk, sem vele sem a többi versenyzővel. András azt tanácsolta nekem legyek laza és adjam magamat" – mondta Reni, aki a következő fordulóra csak apró változásokat rak majd a „Fire" című dalába.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.