Vezetés közben halt meg egy sofőr a körúton: A balesetben két gyerek is megsérült

Forrás: MTI/Mohai Balázs -
halál körút baleset Budapest
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Vezetés közben rosszul lett és meghalt egy férfi Budapesten a József körúton, majd több autóval összeütközött.

Tóth Karolina, az Országos Mentőszolgálat ügyeletese azt mondta, hogy egy 70 év körüli férfi lett rosszul, az újraélesztési kísérletek pedig sikertelenek voltak.

Illusztráció: Szent István körút Forrás: MTI/Mohai Balázs

A balesetben egy 35 éves nő, egy 2 éves kislány és egy 7 éves kisfiú könnyebb sérüléseket szenvedett.

A baleset körülményeit még vizsgálja a rendőrség.

Barátnőjével perecezett az osztrákoknál Schwarzeneggerhttp://www.life.hu/news/20160124-arnold-schwarzenegger-es-heather-milligan-ausztriaban-jart.htmlArnold Schwarzenegger vakációzni vitte barátnőjét, Heather Milligant szülőhazájába, Ausztriába. News--Férje után testvérét is eltemette Celine Dionhttp://www.life.hu/news/20160124-celine-dion-a-ferje-utan-a-batyjat-is-eltemette.htmlFérje temetése után egy nappal a családja elbúcsúzott Celine Dion bátyjától is. News--Ónos eső követi a hóesést: Öt megyére adtak ki figyelmeztetésthttp://www.life.hu/news/20160124-idojaras-onos-eso-koveti-a-hoesest-ot-megyere-adtak-ki-figyelmeztetest.htmlAz Országos Meterológiai Szolgálat a várható ónos eső miatt öt Dunántúli megyében figyelmeztetést adott ki. A hó viszont nem lesz tartós, vasárnap már olvadni fog. News--Valaki ma este másfél milliárd forinttal lett gazdagabb: Íme a nyerőszámok!http://www.life.hu/news/20160123-valaki-ma-este-masfel-milliard-forinttal-lett-gazdagabb-ime-a-nyeroszamok.htmlSzombat este elvitték az ötös lottó főnyereményét.NewsThinkstockGyorsvonat gázolt el egy embert Budaörsönhttp://www.life.hu/news/20160123-halalra-gazolt-egy-embert-egy-gyorsvonat-szombat-kora-este-a-budaorsi-vasutallomas-kozeleben.htmlHalálra gázolt egy embert egy gyorsvonat szombat kora este.NewsMTI/Máthé ZoltánElhunyt Massányi Viktor: A Magyar Állami Operaház művésze 49 éves volthttp://www.life.hu/news/20160123-elhunyt-massanyi-viktor-a-magyar-allami-operahaz-muvesze-49-eves-volt.htmlÉletének 49. évében elhunyt pénteken Massányi Viktor énekes, a Magyar Állami Operaház és a bécsi Volksoper egykori művésze, pályája utolsó szakaszában a Nemzeti Énekkar tagja.News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.