Budapestiek, figyelem! Szmogriadó a fővárosban

Forrás: MTI/Kovács Tamás -
főváros Budapest autó szmogriadó közlekedés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A levegő magas szállópor-tartalma miatt Tarlós István főpolgármester szmogriadót rendelt el. 

A fővárosban szombaton tíz, vasárnap tizenegy mérőponton meghaladta a tájékoztatási küszöbértéket a szálló por (PM10) egy napra számított átlageredménye. A meteorológiai előrejelzések szerint pedig hétfőn sem várható nagymértékű javulás. A gyermekeknek, az időseknek, illetve a krónikus betegeknek ilyenkor nem javasolt sok időt tölteniük a szabadban.

Forrás: MTI/Kovács Tamás
Ittasan vezetett utasszállítót egy pilóta: Tizenöt év börtönt kaphat a 60 éves kapitányhttp://www.life.hu/news/20160124-ittasan-vezetett-az-alaska-airlines-pilotaja-tizenot-ev-bortont-kaphat.htmlLos Angelesben megjelent a bíróság előtt az Alaska Airlines volt pilótája, akit azzal vádolnak, hogy alkohol hatása alatt vezetett utasszállító repülőgépet.NewsOrigoKanye West Bowie két számát is feldolgozná és kiadná: A rajongók kiakadtakhttp://www.life.hu/news/20160123-kanye-west-kiadne-ismet-david-bowie-zeneit-az-elhunyt-legenda-rajongoi-kiakadtak.htmlKanye West nagy fába vágta a fejszéjét, ugyanis a nemrég elhunyt David Bowie két számát is feldolgozná, majd újra kiadná - ehhez a rajongóknak is van pár szavuk. NewsAFPAyrton Senna azt akarta, hogy Sylvester Stallone filmet készítsen rólahttp://www.life.hu/news/20160123-ayrton-senna-azt-akarta-hogy-sylvester-stallone-filmet-keszitsen-rola.htmlStallone évekig dolgozott azon, hogy játékfilmet forgathasson az F1-ről. NewsOrigoMicsoda fotó! Csodásan fest a jeges Balaton a levegőbőlhttp://www.life.hu/news/20160123-csodasan-fest-a-jeges-balaton-a-levegobol-ime-jozsa-laszlo-gyonyoru-instagram-fotoja.htmlAz egyre hidegebb időnek hála még arra is van esély, hogy az idén korizhassunk a Balatonon. A jég azonban egyelőre még nem olyan vastag és egybefüggő, hogy bárki biztonsággal ráléphessen – erről árulkodik Józsa László gyönyörű Instagram-fotója is. News--Rekordnagyságú hóra ébrednek a New York-iak: Megbénította a keleti partot a viharhttp://www.life.hu/news/20160123-rekordnagysagu-hora-ebrednek-a-new-york-iak-megbenitotta-a-keleti-partot-a-vihar.htmlA hétvégi hóvihar gyakorlatilag megbénítja az Egyesült Államok keleti partvidékét. Minden hetedik amerikai legalább 15 centi havat lát majd leesni vasárnapig, Washingtonban a hatalmas szél miatt egy méternél magasabb hótorlaszok keletkezhetnek. Az Egyesült Államok területén immár húsz szövetségi államban szakad folyamatosan a hó. A New York-i polgármester elrendelte a tömegközlekedés felfüggesztését, az állam kormányzója pedig szükségállapotot hirdetett ki. News--Majom fogadta örökbe a kiskutyáthttp://www.life.hu/news/20160122-a-majom-orokbe-fogadta-a-kiskutyat-indiaban.htmlAz állatból előtörtek az anyai ösztönök, még a kóbor kutyáktól is megvédte a kis ebet! NewsThinkstock

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.