helyreigazítás balhé Szerbhorváth György Friderikusz Sándor
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Friderikusz Sándor szerint Szerbhorváth György író hazudott.

A Litera előszilveszteri programján olvasott fel Szerbhorváth György egy szöveget, ami aztán megjelent magán az irodalmi portálon is. Friderikusz Sándor egy róla szóló részlet miatt helyreigazítást kért, és kiosztotta Szerbhorváthot is.

Forrás: TV2

A portál közölte Friderikusz levelét teljes terjedelmében. Friderikusz szerint több dologban nem mondott igazat Szerbhorváth.

"1. Nem igaz az, hogy szeptemberben azzal a kérdéssel hívtam fel, hogy lesz-e horvát-szerb háború, a menekültek miatt! (Ennél sokkal kifinomultabb a megközelítési módunk.) Azért hívtam, ezt mondtam Önnek akkor is, mert szerettünk volna egy a szerbekhez értő szakembert találni, akivel műsorunkban megbeszélhetjük, mi az oka a szerb-magyar összeborulásnak, szemben az akkortájt kiéleződött magyar-horvát viszonnyal.

2. Az meg aztán tényleg szemenszedett hazugság, amit ugyancsak állít előadásában-írásában, hogy ti. a hangomból »némi sajnálatot érzett ki, mert ha nincs háború, nincs téma sem a jövő heti műsorba«!" - írta, és bocsánatkérésre szólította fel az írót, aki a portál szerint meg is tette.

Kihívó ruhába öltöztették a halott nénit Sopronbanhttp://www.life.hu/news/20160126-sopronban-kihivo-ruhaba-oltoztettek-egy-halott-nenit.htmlA családtagok a ravatalozóban vették észre, hogy nem az általuk küldött kosztümbe öltöztették az elhunyt asszonyt, hanem egy kivágott, világos ruhába. NewsThinkstockLajcsi-ügy: Megszólalt, a titokzatos harmadik szereplőhttp://www.life.hu/news/20160126-megszolalt-a-titokzatos-harmadik-szereplo-galambos-lajcsi-ugyeben.htmlMost először állt kamera elé, a Boglárka apartmanház közös képviselője: Csendes Csaba: Galambos Lajos és Boglárka mellett ő volt a harmadrendű gyanúsított. News--Észveszejtő! Öt hónapos kislányával a kezében küzdött a torreádorhttp://www.life.hu/news/20160126-francisco-rivera-ordonez-torreador-ot-honapos-kislanyaval-a-kezeben-kuzdott-a-bikaval.htmlAz egyik leghíresebb spanyolországi torreádor a kis csöppséggel vadította az őrjöngő bikát. NewsTragédia! Lavina ölte meg a francia idegenlégió magyar katonájáthttp://www.life.hu/news/20160126-lavina-vegzett-egy-magyar-katonaval-valfrejusnel-tobben-megserultek-a-balesetben.htmlBelehalt sérüléseibe hétfőn a francia Idegenlégió egyik magyar katonája, miután egy héttel korábban néhány társával együtt lavina sodorta el a francia Alpokban. NewsOrigoAngliába készül az a bevándorló, akinek az életét Diana hercegnő mentette meg http://www.life.hu/news/20160125-angliaban-szeretne-letelepedni-wambo-akinek-az-eletet-20-evvel-ezelott-diana-hercegno-mentette-meg.html20 évvel ezelőtt a hercegnő végigizgulta a kisfiú műtétjét, aki aztán visszatért a szegénységbe. Most szeretne az Egyesült Királyságban letelepedni. NewsAFPErőteljes fotósorozat a szexuális zaklatások ellenhttp://www.life.hu/news/20160126-rory-banwell-eroteljes-fotosorozata-a-szexualis-zaklatasok-ellen.htmlMindegy, hogy mit viselsz, az nem lehet magyarázat a zaklatásra! Az ausztrál fotós, Rory Banwell ezekkel a képekkel próbálja felhívni a figyelmet a problémára. News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.