Miley Cyrus lesz Woody Allen új sorozatának főszereplője

Forrás: AFP/Paul Zimmerman -
Miley Cyrus sorozat Woody Allen
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A meztelenkedéséről és a botrányairól híres énekesnő, visszatért régi szerelméhez, és ismét színésznőként fog tündökölni!

Miley Cyrus a Hannah Montana után felhagyott színészi karrierjével, és főként az énekesi pályájára koncentrált. Most viszont ismét egy sorozatban fog feltűnni, ráadásul maga Woody Allen választotta ki őt a főszerepre!

Forrás: AFP/Paul Zimmerman

Az idén induló sorozatról csak annyit lehet tudni, hogy az Amazon Studios online tévészolgáltatásán keresztül lehet majd elérni, és márciusban kezdődnek el a forgatások. A hat darab 30 perces epizód története a hatvanas években játszódik majd, és a 80 éves Woody Allen is fel fog tűnni a sorozatban.

Leszbikus, meleg és transznemű menedékkérőknek nyitnak szállást Németországbanhttp://www.life.hu/news/20160126-leszbikus-meleg-es-transznemu-menedekkeroknek-nyitnak-szallast-nemetorszagban.htmlLeszbikus, meleg és transznemű menedékkérőknek nyitnak szállást a németországi Nürnbergben. Eddig 25 embernek alakítottak ki szállást. NewsThinkstockLerobbant egy szerelvény az M2-es metrónhttp://www.life.hu/news/20160126-lerobbant-egy-szerelveny-az-m2es-metron.htmlHa az M2-es metróval indulnál reggel munkába, hosszabb menetidővel számolj. News--Rengeteg halálos áldozatot követel a szokatlan hideg Tajvanonhttp://www.life.hu/news/20160125-tajvan-tobb-ember-is-meghalt-a-rekord-hidegben-a-hatosagok-mindenkit-otthon-tartanak.htmlLegalább 52 halálos áldozata van a rendkívüli időjárásnak az alapvetően trópusi, illetve szubtrópusi klímájú Tajvanon, miután a helyieknek a sziget történelmének egyik leghidegebb időszakát kellett elviselniük az elmúlt napokban - számolt be róla a helyi média hétfőn. News--Angliába készül az a bevándorló, akinek az életét Diana hercegnő mentette meg http://www.life.hu/news/20160125-angliaban-szeretne-letelepedni-wambo-akinek-az-eletet-20-evvel-ezelott-diana-hercegno-mentette-meg.html20 évvel ezelőtt a hercegnő végigizgulta a kisfiú műtétjét, aki aztán visszatért a szegénységbe. Most szeretne az Egyesült Királyságban letelepedni. NewsAFPKutyák támadtak meg egy férfit Debrecenbenhttp://www.life.hu/news/20160125-kutyak-tamadtak-meg-egy-ferfit-debrecenben.htmlHárom kutya támadott meg egy sétáló férfit Debrecenben, a Hosszúpályi úton, a 39 éves férfi nyolc napon túl gyógyuló sérüléseket szenvedett - adott hírt a szombaton történt támadásról hétfőn a hajdú-bihari rendőr-főkapitányság sajtóreferense. NewsThinkstockFélelmetesen élethű babákat készít Michael Zajkovhttp://www.life.hu/news/20160125-michael-zajkov-orosz-muvesz-felelmetesen-elethu-babakat-keszit.htmlAz orosz művész hihetetlenül tökéletesen utánozza le az emberi arc minden vonását. Babái talán már túlságosan is valóságosak. News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.