Durva! Saját nappalijából lopták el Schobert Norbi mobilját

Forrás: Marton Szilvia/Life.hu -
telefon mobil Schobert Norbert lopás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Facebook-oldalán keresi a tolvajt Schobert Norbi, aki ellopta a telefonját. A mobilon pótolhatatlan fotók vannak. 

"Akarsz gyorsan 500 ezer forintot?" - ezzel a felhívással tette közzé a fitneszguru, hogy telefonját ellopták. A tettes egy közeli ismerős lehetett, a mobilt ugyanis saját nappalijukból vitték el. A készüléken ráadásul pótolhatatlan családi fotók vannak, így Norbi fél millió forintot ajánlott fel annak, aki elárulja hollétét.

Akarsz gyorsan 500 ezer forintot?A képen látható telefonomat, a saját nappalimból ellopták.Rajta pótolhatatlan csalá...

Közzétette: Norbi Update2016. január 25.
„A saját nappalimból vitték el....Ez amolyan másodtelefon volt, már nem használtam, azért tartogattam, hogy ha hirtelen tönkremegy a mostani, legyen másik, és persze azért is, mert rengeteg fotó volt benne. Gondolom, most azt kérdezné, hogy pikáns képeket is tároltam-e a mobilon, elárulom, voltak rajta aktképek Rékáról, de nem ez izgat elsősorban, illetve nem ettől vagyok kiakadva. Az a bajom, hogy valószínűleg ismerős az illető, hiszen akárki nem jár a nappaliban” – mondta Schobert Norbi a Blikknek. "Gondolom, most azt kérdezné, hogy pikáns képeket is tároltam-e a mobilon, elárulom, voltak rajta aktképek Rékáról, de nem ez izgat elsősorban, illetve nem ettől vagyok kiakadva" - tette hozzá.
Nick Carter bocsánatot kért a fojtogatásérthttp://www.life.hu/sztarok/20160125-nick-carter-a-backstreet-boys-egykori-tagja-twitteren-kert-bocsanatot.htmlJanuár 13-án vették őrizetbe a Backstreet Boys egykori tagját egy floridai bárban. Állítólag megpróbálta megfojtani az egyik kidobót. TV + Sztárok--Rubint Réka takarítás közben is szexihttp://www.life.hu/sztarok/20160125-rubint-reka-schobert-norbi-felesege-takaritas-kozben-is-szexi.htmlSchobert Norbi felesége a hétvégét egy kis rendrakással töltötte és megmutatta, milyen, amikor egy háziasszony kívánatosan törli a port. TV + Sztárok--Kim Kardashian szinte felismerhetetlen: Mi történhetett? http://www.life.hu/sztarok/20160125-kim-kardashian-kicsit-tulzasba-vitte-a-botoxot-tobb-kommentelo-is-eszrevette-foto.htmlA sztár legújabb fotóin a tesójával áll a tükör előtt. Több kommentelő is megjegyezte, hogy Kim kicsit túltolta a botoxot, és teljesen eltorzultak a vonásai a kezelések után. TV + Sztárok--Úristen! Berki Krisztiánnak hatalmas pocakja lett!http://www.life.hu/sztarok/20160125-berki-krisztiannak-a-tv2-edes-elet-sztarjanak-hatalmas-pocakja-lett.htmlNem! Nem lopták el az edzőteremben a haspadot. Csupán annyi történt, hogy az Édes Élet sztárja kipróbálta, milyen kismamának lenni. Be kellett látnia: nehéz hatalmas pocakkal mozogni. TV + Sztárok--Itt a nap képe: A Jóbarátok és az Agymenők csapa együtt pózol http://www.life.hu/sztarok/20160125-jobaratok-es-az-agymenok-szereploi-egy-kepen-februar-vegen-visszaternek-kedvenc-szereploink.htmlA színészek a National TV Awards díjátadón futottak össze, ahol persze nem maradhatott el a közös csoportkép. Egyszerűen imádjuk! TV + SztárokOrigoRajongók, figyelem! Sarah Jessica Parker újra New York-i szingli leszhttp://www.life.hu/sztarok/20160125-sarah-jessica-parker-visszater-olaszorszagban-keresi-a-szerelmet-a-szineszno-video.htmlA színésznő legújabb filmjében egészen Toszkánáig utazik, hogy megtalálja a boldogságot. Mindannyiunk kedvenc stílusikonja egy igazán romantikus produkcióval tér vissza a mozivászonra. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.