Megoldódni látszik Hosszú Katinka ügye: Elégedett vajon a sportoló?

Fotó: Polyak Attila - Origo -
Magyar Úszószövetség úszó Magyar Olimpia Bizottság Hosszú Katinka olimpia
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A hírek szerint megoldódni látszik a világklasszis úszó hetek óta húzódó konfliktusa a Magyar Úszószövetséggel. A jövőben más veszi szárnyai alá a fiatal sztárt.

A Magyar Olimpia Bizottság felügyeli majd Hosszú Katinka olimpiai felkészülését - olvasható a Népszava ma megjelent cikkében. Borkai Zsolt, a MOB elnöke még a Kisalföldnek adott nyilatkozatában beszélt arról, hogy mindent meg fognak tenni, hogy a sportoló a lehető legjobban fel tudjon készülni a versenyekre.

Fotó: Polyak Attila - Origo

"Az úszószövetség foglalkozzon a saját dolgával, Katinka meg versenyezzen" - mondta el a Népszavának Szabó Bence MOB-főtitkár. Az úszó év elején azzal állt a nyilvánosság elé, hogy a szövetség nem biztosítja a felkészüléséhez szükséges feltételeket. Szerinte ez azért van, mert a szervezet jelenlegi vezetői elégedettek azzal, ahogy most működnek a dolgok, hiszen egyelőre jönnek az eredmények, holott fejlődni kellene, hogy össze ne dőljön a rendszer.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.