A hétvégén pár órára megpillanthatjuk a napot!

Forrás: Getty Images/iStockphoto/Everste -
hétvége időjárás Nap
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egyre enyhébb idő lesz a héten, szombaton esőre sem kell számítanunk!

Napközben a Dunántúlon előbújhat a nap, attól keletre viszont egész nap borús, párás idő várható. A derengő nyugati tájakon ellenben kora tavaszias hangulatú idő lesz, több helyen 10 fok fölé emelkedik a hőmérséklet. A ködös területeken 1-7 fok közötti értéket mérhetünk. Melegfronti hatás lesz - írja a Köpönyeg.hu.

Forrás: Getty Images/iStockphoto/Everste

Csütörtökön a szerdainál már nagyobb területen szakadozhat fel a ködfelhőzet. A Dunántúl nagy részén pár órás napsütés lehet, míg Keleten - főként a Tiszántúlon - tartósan felhős, párás idő várható. Keleten 5, nyugaton 11 fok körül alakul a hőmérséklet.

Pénteken délutánig erősen felhős, borús idő várható. Többfelé alakulhat ki eső, záporeső. Délutántól északnyugat felől csökken a felhőzet. Megerősödik az északnyugati szél, gyenge hidegfront érkezik. 5 és 10 fok közötti értékeket mutathatnak a hőmérők.

Szombat reggel lehetnek párafoltok, de ezek megszűnése után akár többórás napsütésre is számíthatunk. Eső nem fordul elő. A déli, délnyugati szél élénk lesz. 9 fok körül alakul a csúcshőmérséklet.

Vasárnap napközben fokozatosan megnövekszik a felhőzet és délutántól egyre többfelé ered el az eső. Élénk, nyugaton erős lesz a délnyugati szél. További enyhülésre van kilátás.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.