Kiss Endi: "Elittam az agyamat párszor"

Forrás: facebook/Másképpen - Beszélgetések Joshi Bharattal -
ital Kiss Endi korty
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Hooligans énekese furcsa szokásába avatta be rajongóit: már csak kortyol, mivel párszor elitta az agyát.

Túl a negyvenen meglepő szokások alakultak ki a zenésznél. Például az, hogy minden italból ugyanannyi kortyot hajlandó csak inni, bármilyen folyadékról is legyen szó.

Forrás: facebook/Másképpen - Beszélgetések Joshi Bharattal

"Nem a korral jár, hanem az agyamat elittam párszor. Nyolcas a szerencseszámom, ezért ha mondjuk szaunázás közben iszom vizet, akkor mindig nyolcat kortyolok. Pár éve alakult ki nálam ez a fura szokás. Nem nagyon örülök neki, de hagyom" – árulta el a Borsnak Endi.

Norbi: "Egy ember, akiben megbízom, ilyen aljas módon elbánik velem"http://www.life.hu/sztarok/20160127-kozeli-ismerose-lophatta-el-schobert-norbi-telefonjat.htmlMint már megírtuk, saját nappalijából lopták el Schobert Norbi telefonját. A fitneszguru 500 ezer forintot ajánlott annak, aki visszajuttatja a Rubint Réka aktképeit is tartalmazó készüléket. Ám Norbinak nem csak az intim családi fotók miatt fontos, hogy visszakapja a telefont, hanem mert szeretne a tolvaj szemébe nézni, aki nagy valószínűséggel a közeli ismeretségi köréből került ki. TV + Sztárok--Botrány! Kizárhatják Freddie-t A Dalból - Összeférhetetlenséget állít egy stábtaghttp://www.life.hu/sztarok/20160127-kizarhatjak-freddiet-a-dalbol.htmlÖsszeférhetetlenségek és szabálytalanságok sokasága történik A Dalban – állítja az MTVA produkciójának egyik, neve elhallgatását kérő stábtagja. Szerinte a múlt heti elődöntőben toronymagasan továbbjutott Fehérvári Gábor Alfrédot, vagyis Freddie-t akár ki is lehetne zárni a versenyből, mert jogtalan előnyre tett szert - írja a Blikk. TV + SztárokFotó: Szabó Gábor - OrigoA TV2 bocsánatkérésre kötelezi Alekoszthttp://www.life.hu/sztarok/20160127-a-tv2-bocsanatkeresre-kotelezi-alekoszt-a-dal-kapcsan-tett-nyilatkozataert.htmlKiverte a biztosítékot Alekosz A Dal kapcsán tett nyilatkozata. Az Édes élet szereplője azt szeretné, és ennek Facebook-posztban adott hangot, ha hazánk kizárólag magyar származású előadókat versenyeztetnének az Eurovíziós Dalfesztiválra való kijutásért. TV + Sztárok--Dióssy Klári: "Jakupcsek Gabi sok sikert kívánt nekem"http://www.life.hu/sztarok/20160127-diossy-klari-jakupcsek-gabi-sok-sikert-kivant-nekem.htmlAhogy megírtuk, Jakupcsek Gabriellától Dióssy Klári vette át a Ridikül műsorvezetését. A tévés kapott hideget-meleget az első adás után. TV + Sztárok--Lagzi Lajcsi exkluzív: "Soha nem sírtam a börtönben"http://www.life.hu/sztarok/20160126-lagzi-lajcsi-hajdu-peternek-adott-interjut-a-frizbiben.htmlGalambos Lajos, az ország Lagzi Lajcsija vádemelés előtt áll, szabadlábon védekezhet. A zenész saját házában Hajdú Péternek adott exkluzív interjút. TV + SztárokOrigoBódi Sylvi különleges mutatványra vállalkozott http://www.life.hu/sztarok/20160126-bodi-sylvi-modell-csomaggal-a-fejen-probalta-ki-milyen-az-afrikai-nok-elete.htmlA modell sokkal kisebb csomagot próbált a fején vinni, mint amekkorát az afrikai nők szoktak, de legalább megpróbálta. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.