Ma lenne 60 éves Pap Vera - Kollégái rá emlékeztek

Forrás: MTI/Kallos Bea -
Józan László Eszenyi Enikő Pap Vera emlékezés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A színésznő kollégái szívszorító sorokkal és közös fotókkal idézték fel a közös előadásokat, emlékeket.

Pap Vera, a Kossuth- és Jászai Mari-díjas művész tavaly tavasszal, hosszú betegség után, 59 évesen hunyt el. Eszenyi Enikő a Vígszínház igazgatója, megható sorokkal emlékezett pályatársára.

Forrás: MTI/Kallos Bea

„Pap Vera ma ünnepelné 60. születésnapját. Felfoghatatlan, hogy közel egy éve nincs közöttünk. Drága Rocsi, sosem feledünk!" – írta közösség oldalán Eszenyi Enikő.

Forrás: Facebook/Eszenyi Enikő

A Vígszínház fiatal színésze, Józan László szintén közösségi oldalán, egy közös fotóval emlékezett Verára.

Forrás: Facebook/Józan László

„Pap Vera ma ünnepelné a születésnapját! Drága Vera! Hiányzol" – írta Laci.

Gyász: Meghalt a Keresztapa legendás színésze, Abe Vigodahttp://www.life.hu/news/20160127-abe-vigoda-a-keresztapa-sztarja-elhunyt.htmlLánya otthonában, 94 évesen hunyt el Abe Vigoda, a Keresztapa egyik híres karaketrének megformálója. News--Egyre népszerűbb a hallgatói gyedhttp://www.life.hu/news/20160127-egyre-tobben-veszik-igenybe-a-diplomas-gyedet.htmlEgyre többen veszik igénybe a 2014-ben bevezetett diplomás gyedet. NewsÁtfagyott malacot mentettek ki a jégbőlhttp://www.life.hu/news/20160126-atfagyott-malacot-mentettek-ki-a-jegbol.htmlA Smith család síelni indult, de útközben megtudták, a hóvihar miatt lezárták a síterpet. Ám így is különleges kalandban volt részük. News--Az utolsó munkanapján ellopta az összes Nuggetset a Burger Kingbőlhttp://www.life.hu/news/20160126-a-ferfi-az-osszes-csibefalatot-ellopta-a-burger-kingbol-utolso-munkanapjan.htmlA férfi valahogyan ki akart tolni a gyorsétterem-lánccal, ezért magához vette az összes ott fellelhető csibefalatot. News--Erőteljes fotósorozat a szexuális zaklatások ellenhttp://www.life.hu/news/20160126-rory-banwell-eroteljes-fotosorozata-a-szexualis-zaklatasok-ellen.htmlMindegy, hogy mit viselsz, az nem lehet magyarázat a zaklatásra! Az ausztrál fotós, Rory Banwell ezekkel a képekkel próbálja felhívni a figyelmet a problémára. News--Észveszejtő! Öt hónapos kislányával a kezében küzdött a torreádorhttp://www.life.hu/news/20160126-francisco-rivera-ordonez-torreador-ot-honapos-kislanyaval-a-kezeben-kuzdott-a-bikaval.htmlAz egyik leghíresebb spanyolországi torreádor a kis csöppséggel vadította az őrjöngő bikát. News

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.