Camilla hercegné sírva fakadt egy hivatalos látogatáson

Forrás: AFP/Marty Melville -
Károly herceg családon belüli erőszak sírás Camilla hercegné
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Károly herceg felesége egy olyan szervezetet látogatott meg a minap, mely a családon belüli erőszak ellen harcol, és azokat a nőket karolja fel, akik áldozatául estek párjuk agresszivitásának. Camilla hercegné nagyon megrendült és könnyekig hatódott a tragikus történetek hallatán. 

Camilla hercegné könnyekben tört ki, a családon belüli erőszakot elszenvedett nők szívszaggató történetei hallatán. A hercegné figyelmesen hallgatta a nők pusztító tapasztalatait.

Forrás: AFP/Marty Melville

Köztük volt Joanna Brown legjobb barátja és édesanyja is. A nőt erőszakos és manipulatív férje gyilkolta meg, aki a British Airways kapitánya volt. A nő halála óriási botrányt okozott az Egyesült Államokban is. Joanna Brownt évekig terrorizálta a férje, amikor a nő összeszedte a bátorságát, hogy elhagyja, a férfi egy baltával agyonverte őt a gyermekik szeme láttára.

Forrás: AFP/Adrian Dennis

Rengeteg nő osztotta meg felkavaró, és megdöbbentő történetét, amit Camilla hercegné sem tudott sírás nélkül végighallgatni. A hercegné megígérte, hogy mindent megtesz, amit csak lehet, hogy felhívja a figyelmet a családon belüli erőszakra.

Pest megye hivatalosan is elválik a fővárostól http://www.life.hu/news/20160128-a-jovoben-kulonvalik-egymastol-pest-megye-es-budapest-penteken-jelentik-be.htmlA jövőben Pest megye önálló régióvá alakul, ami azt jelenti, hogy a Közép-magyarországi régió teljesen különválik a nagy területi egységétől, Budapesttől. News--Nagyon ritka, fehér zsiráfot kaptak lencsevégrehttp://www.life.hu/news/20160128-feher-szinu-zsirafot-fotoztak-tanzaniaban.htmlA gyönyörű állat veszélyben van a különleges színe miatt. Mivel nem mindennapi látvány, könnyen az orvvadászok célpontjává válhat. News--Felmentették a vörösiszapper összes vádlottjáthttp://www.life.hu/news/20160128-vorosiszapper-osszes-vadlottjat-felmentette-a-birosag-elso-fokon.htmlA Veszprémi Törvényszék első fokon mind a tizenöt vádlottat felmentette bűncselekmény hiányában. News--Hatalmas változás várható a Facebookon: Ennek örülni fogsz! http://www.life.hu/news/20160128-uj-gombokkal-bovul-a-facebook-tobb-erzelmet-fejezhetsz-majd-ki-nem-csak-lajk-lesz.htmlHeteken belül világszerte is megjelennek az új Facebook-reakciók, így a lájkon kívül öt új emotikonnal fejezhetjük ki, mit gondolunk egy bejegyzésről. NewsOrigoKét diák lett öngyilkos a debreceni gimnáziumbanhttp://www.life.hu/news/20160128-ket-diak-kovetett-el-ongyilkossagot-a-debreceni-szent-jozsef-gimnaziumban.htmlKét hónapon belül két fiatal is véget vetett az életének a Szent József Gimnáziumban. News--Joseph Fiennes játssza Michael Jacksont egy készülő tévéfilmbenhttp://www.life.hu/news/20160128-joseph-fiennes-alakitja-majd-michael-jacksont-egy-tevefilmben.htmlA film egy igaz történetet dolgoz fel, amiben három híres ember együtt menekül a szeptember 11-ei terrortámadás után. News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.