Csonka András karácsony után összeköltözött a barátnőjével

barát színész összeköltözés Csonka András lakás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Life.hu sztárszerzője és Ács Kató lassan harminc éve ismerik egymást. Az első találkozásuk egy balatoni nyaralás során történt, ahol rögtön tudták, hogy életük végéig barátok lesznek. 

András 1997-ben vette meg élete első lakását, ahol elég sokáig felújítási munkák voltak, ezért a színésznek négy hónapig Katóékhoz kellett költöznie. Bár az életük nagyban más volt, mégis segítették egymást, és sosem volt köztük konfliktus.

Forrás: Facebook/Csonka András

"Karácsony után hurcoltam át a cuccaimat és négy hónapot éltünk együtt. Ez egy nagy gesztus, szívesség volt a részükről. Teljesen ellentétes az életritmusunk, ők civil emberek, korán keltek, dolgoztak napközben, én pedig mindig későn értem haza a színházból. Kató sokszor éjszaka pattant ki az ágyból, hogy vacsorát készítsen nekem, hét végén pedig palacsintát sütött" - mesélte a Meglepetésnek a sztár.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.