Pénzzel segített egy hajléktalanon Sylvester Stallone

adomány hajléktalan pénz pizza ölelés Sylvester Stallone
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A színész gesztusa olyan heves érzelmeket váltott ki az asszonyból, hogy még Stallone is meglepődött.

A világsztár éppen egy étteremből távozott egy hatalmas pizzával a kezében, amikor a kéregető elé állt. Stallone azonnal a pénztárcájához nyúlt, és némi pénzt adott a hajléktalannak. A hölgynek annyira jól esett a gesztus, hogy a színész ölébe ugrott, az pedig alig bírta magát kibogozni a szorító karok közül.

Forrás: NORTHFOTO
Mégsem lesz világhírű színész Krasznai Tündehttp://www.life.hu/sztarok/20160129-krasznai-tunde-megsem-lesz-szinesz.htmlAhogy a Life.hu is beszámolt róla, Krasznai Tünde egy amatőr társulatnál tanulta a színészmesterséget, hogy tavasszal már Brigitte Bardot bőrébe bújhasson. Úgy látszik, mindez meghiúsult, mert Tünde rájött: neki az éneklés az élete. TV + Sztárok--Kopaszon tér vissza a Barátok köztbe Rékasi Károly http://www.life.hu/sztarok/20160129-rekasi-karoly-tartott-a-visszaterestol-teljesen-atalakul-bartha-zsolt-karaktere-a-sorozatban.htmlA színész hét hónappal ezelőtt súlyos motorbalesetet szenvedett, és ennek következtében a karakterének is hosszú szabadságra kellett mennie. Most visszatér, de a nézők meglepetésére kicsit másképp. TV + Sztárok--Börtöndolgozó cáfolja Lajcsi történeteit http://www.life.hu/sztarok/20160129-bortondolgozo-cafolja-lagzi-lajcsi-torteneteit.htmlA büntetés-végrehajtás több dolgozója hüledezve hallgatta Lagzi Lajcsi börtönnapjainak történetét. Állítják, több dolog is hibádzik abban, amit a zenész mond. TV + SztárokFotó: Szabó Gábor - Origo"Minigyőzi" - Gáspár Győző megmutatta, milyen volt gyermekkorábanhttp://www.life.hu/sztarok/20160128-gaspar-gyozo-showman-gyermekkori-fotot-posztolt.htmlA showman gyermekkori fotót posztolt, amin legkedvesebb karácsonyi ajándékával pózolt. TV + SztárokFotó: Hámori Zsófia/Life.huHorváth Éva álomszép helyen tölti luxusnyaralásáthttp://www.life.hu/sztarok/20160128-horvath-eva-modell-alomszep-helyen-nyaral-bali-szigeten.htmlA modell Bali szigetén kalandozik és legutóbbi fotóján álmodozva mereng a messzi tájat csodálva. TV + Sztárok--Nádai Anikó lesz az X-Faktor egyik mentora?http://www.life.hu/sztarok/20160128-nadai-aniko-az-rtl-klub-sztarja-nem-lesz-az-x-faktor-mentora-de-visszaterne-a-kepernyore.htmlKisbabája születése után Nádai Anikó kissé visszavonult, most azonban újra visszatért. A Life.hu riportere az első celebrendezvényén kapta mikrofonvégre, ahol a bájos anyuka igen sok mindenről mesélt. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.