Könnyes szemmel olvassák Norbi posztját a Facebookon

Forrás: Facebook/Schobert Norbi -
kutya Schobert Norbi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ahogy írtunk róla, Schobert Norbi tegnap azt posztolta, lehetséges, hogy idős és beteg kutyájukat, Szultánt el kell altatni. Néhány óra múlva azonban már arról írt, az eb jobban van. Bejegyzését rengetegen lájkolták, sokan nem tudták visszatartani a könnyeiket sem a megható sorokat olvasva. 

Nagy boldogan adta követői tudtára Norbi, hogy Szultán lábra állt. A posztot közel húszezren(!) lájkolták, és sokszáz hozzászólás is született. A fitneszguru és családja rajongói meghatódtak, sokan könnyek között kommentelték a bejegyzést, azokból válogattunk:

Forrás: Facebook/Schobert Norbi

"Na, ezt bőgés nélkül nem tudtam végignézni! Ugy potyogtak a könnyeim mint a záporeső... ez van. Nekünk is van egy Mokkánk aki ha a JÓ ISTEN is ugy akarja májusban tölti a 12. évét. Imádom vele az életet! Nagy bohóc, lélekgyógyász, olyan mintha a gyermekem lenne. Ő az első, hozzá alakitom a napjaim menetrendjét. Felelősséget vállaltunk érte, sok sok szeretetet kapunk tőle. Fojtogat a sirás ha arra gondolok lassan nekünk is be kell kalkulálni hogy egyszer vége .... Minden nap imádkozom érte hogy még maradhasson addig amig jó neki. na most is pityergek....szép ..."

"Nagyon jó kis emberke vagy Norbi nem csak okos,szorgalmas de a szíved is a helyén van! Kevés az ilyen ember! Lehet példát venni!!!!!!!!"

"Norbi, megkönnyeztem a soraidat. A kutya az ember legjobb barátja Szörnyű volt, amikor évekkel ezelőtt elvesztettem a kutyámat... Örülök, hogy Szulti jobban van"

"Ez nagyon szép gondolat,már olvastam valahol, engem is megríkatott. Javulást Szultikának, minden embernek aki befogad egy kis állatot kötelessége lenne róla így gondoskodni ahogy ti is. De ha nincs neki és azt mondja nem szereti, akkor legalább ne bántsa, ne kínozza meg. Szőrnyű amiket a napokban is lehetett hallani."

"Én meg ezen a kiirásodon hatódtam meg Norbi! Szívből remélem, hogy a maradék idejét boldogan tölti veletek, ha tudna beszélni biztosan megköszönné, hogy ilyen jó gazdája voltál és megadtál neki mindent!"

"Köszönöm. Nem törekszem rá. Ezt dobja a lelkem. Szeretek, amikor kell. Beszólok, amikor kell, de sosem vezet negatív szándék" - írta az egyik posztolónak Norbi.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.