Vásáry André: "Meg voltam róla győződve, hogy nem jutok tovább"

A Dal 2016 A Dal Vásáry André
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Vásáry André nem hitt abban, hogy A Dal zsűrijének bejön az, amit előadott szombat este. Az oka persze nem az, hogy nem hisz a szerzeményben, hanem egészen más. 

Február első napjaiban akár 15 foknál melegebb is lehethttp://www.life.hu/sztarok/20160131-februar-elso-napjaiban-akar-15-foknal-melegebb-is-lehet.htmlA következő napokban többször borús lesz az ég, csapadékra, erős szélre is készülni kell. Ezzel együtt enyhe idővel kezdődik az utolsó téli hónap: több helyen 15 Celsius-foknál melegebb is lehet - derül ki az Országos Meteorológiai Szolgálat az MTI-hez vasárnap eljuttatott országos, középtávú előrejelzéséből. TV + SztárokThinkstockÁbel Anita: "Az érzés megfizethetetlen"http://www.life.hu/sztarok/20160131-abel-anita-bikram-jogara-jar.htmlA színésznő a bikramjóga-órája után tette közzé egy szelfit. Ahogy elnézzük, tényleg jól befűtöttek a teremben. TV + Sztárok--Sok barátja elfordult Lagzi Lajcsitólhttp://www.life.hu/sztarok/20160131-sok-baratja-elfordult-lagzi-lajcsitol-mialatt-bortonben-volt.htmlBár a családja hiányát nem viselte jól az előzetesben Galambos Lajos, a mulatós zenésznek az is fáj, hogy elfordultak tőle a barátai, vagyis akiket annak vélt. TV + Sztárok--Gáspár Evelin lecsapatta luxusjárgányáthttp://www.life.hu/sztarok/20160131-gaspar-evelin-automosoba-vitte-kocsijat.htmlHa már Merci, csillogjon! Valószínűleg ezt gondolhatta Gáspár Evelin is, mikor a minap jól megcsutakolta arany színű luxusautóját. TV + Sztárok--Király Viktor: "Jó érzés, hogy azt mondják, büszkék vagyunk rád"http://www.life.hu/sztarok/20160131-kiraly-viktor-amerikai-karrierterveirol-meselt.htmlA Life.hu riportere az Amerikából kis időre hazatért Király Viktorral beszélgetett. Az énekes elmondta, milyen tervei vannak a jövőben, milyen a rajongókkal való kapcsolata és hogy mi mindent tesz meg a siker érdekében. TV + Sztárok--Valamin nagyon kiakadt Gáspár Győzikehttp://www.life.hu/sztarok/20160131-valamin-nagyon-kiakadt-gaspar-gyozike.htmlA Facebookján tett közzé egy hosszú monológot Győző. Azt ugyan nem tudjuk, kinek szól, de a poszt tele van indulattal. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.